gevangenen ontsnapt door touw van lakens te maken
KOCOChristine/Twitter
Saved Read later
Deel dit bericht

Gevangenen ontsnappen uit de 12e verdieping door touw te maken van lakens

Het klinkt als een raar verhaal, en doet misschien ook wel een beetje aan Rapunzel denken, maar het is echt gebeurd. Twee gevangenen van Oklahoma County Jail wisten te ontsnappen door lakens aan elkaar te binding en uit hun raam te hangen op de 12e verdieping.

Gevangenen ontsnapt door touw van lakens te maken

Het gaat om Pablo Daniel Robledo en Jose Balentin Hernandez. Van Pablo is bekend dat hij vast zat op verdenking van moord, mishandeling met een wapen en huiselijk geweld. De twee hadden hun raam kapot geslagen op de 12e verdieping en meerdere lakens aan elkaar geknoopt. Ze wisten te ontsnappen door deze lakens het raam uit te hangen en naar beneden te klimmen. Robledo werd nog op de camera's gezien om 5:25 ‘s ochtends, maar was aan het einde van de dag nog niet gevonden.

Aanhouding ontsnapte gevangene

Hernandez is wel aangehouden na zijn ontsnapping. Hij had zijn been gebroken en is na zijn arrestatie naar een ziekenhuis gebracht. De kans is groot dat hij nu nog meer tijd achter tralies zal moeten spenderen. De 12e verdieping van deze gevangenis wordt gebruikt voor gevangenen die van zware delicten verdacht worden.

Bekijk ook:
Dit bedrag kost een tbs-behandeling per jaar

 

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.