in

Gevangenen ontsnappen uit de 12e verdieping door touw te maken van lakens

Een van de gevangenen is ondertussen gevonden

gevangenen ontsnapt door touw van lakens te maken
KOCOChristine/Twitter

Het klinkt als een raar verhaal, en doet misschien ook wel een beetje aan Rapunzel denken, maar het is echt gebeurd. Twee gevangenen van Oklahoma County Jail wisten te ontsnappen door lakens aan elkaar te binding en uit hun raam te hangen op de 12e verdieping.

Gevangenen ontsnapt door touw van lakens te maken

Het gaat om Pablo Daniel Robledo en Jose Balentin Hernandez. Van Pablo is bekend dat hij vast zat op verdenking van moord, mishandeling met een wapen en huiselijk geweld. De twee hadden hun raam kapot geslagen op de 12e verdieping en meerdere lakens aan elkaar geknoopt. Ze wisten te ontsnappen door deze lakens het raam uit te hangen en naar beneden te klimmen. Robledo werd nog op de camera’s gezien om 5:25 ’s ochtends, maar was aan het einde van de dag nog niet gevonden.

Aanhouding ontsnapte gevangene

Hernandez is wel aangehouden na zijn ontsnapping. Hij had zijn been gebroken en is na zijn arrestatie naar een ziekenhuis gebracht. De kans is groot dat hij nu nog meer tijd achter tralies zal moeten spenderen. De 12e verdieping van deze gevangenis wordt gebruikt voor gevangenen die van zware delicten verdacht worden.

Bekijk ook:
Nieuw kalifaat in West-Afrika in opkomst

 

Bekijk ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.