Ontsnapte gevangene stuurt kaartje: ‘Groetjes uit Thailand!’

0 Shares

Crimineel Oualid Sekkaki ontsnapte 19 december uit de gevangenis in het Belgische Turnhout. De gevangenisdirectie kreeg een postkaartje van hem waarop blijkt dat hij naar Azië is gevlucht: ,,Groeten uit Thailand!”, stond erop. In de envelop leverde hij ook zijn gevangenisbadge mee.

Sekkaki zat vast voor een schietpartij en wapen- en drugsbezit, maar ontsnapte met vier anderen uit de gevangenis. In een dode hoek van beveiligingscamera’s klommen ze over een muur en knipten ze alarmkabels door, die onder spanning stonden. Drie van Sekkaki’s handlangers werden binnen enkele uren al gepakt, en een vierde werd deze maand in Nijmegen aangehouden.

Er is afgelopen maandag in de gevangenis een aangetekende brief van hem aangekomen, laat een cipier weten.,,De brief was aan de drie directeurs gericht. In de enveloppe zaten zijn gevangenisbadge en een postkaartje met daarop ‘Groeten uit Thailand’.” De gevangenisdirectie bracht meteen de politie op de hoogte. Sekkaki zou waarschijnlijk ontsnapt zijn omdat hij vreesde dat hij zou worden uitgeleverd aan Marokko.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

319
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.