in ,

Dochter van Prins Harry en Meghan Markle geboren

Het meisje is vernoemd naar de koningin en haar grootmoeder

Prins Harry en Meghan Markle zijn weer ouders geworden. Meghan is op vrijdag in Amerika bevallen van een dochtertje. Het nieuws werd vandaag aangekondigd op hun website.

De dochter van prins Harry en Meghan Markle heet Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, met Lili als roepnaam. De naam verwijst naar haar overgrootmoeder; koningin Elizabeth, die in in familiekringen ook wel Lilibet wordt genoemd. Haar tweede naam is een eerbetoon aan de overleden moeder van de prins. De naam Diana is niet helemaal een verrassing, want bij wedkantoren werd er al flink gespeculeerd over een eventuele dochter die Diana zou gaan heten.

Boodschap van prins Harry en Meghan Markle

Op hun website deelde de prins en zijn vrouw ook nog een kleine persoonlijke boodschap:

“Op 4 juni zijn we gezegend met de geboorte van onze dochter Lili. Ze is meer dan we ons ooit hadden kunnen voorstellen, en we blijven dankbaar voor de liefde en gebeden die we over de hele wereld hebben gevoeld. Bedankt voor jullie aanblijvende goedheid en steun tijdens deze zeer speciale tijd voor onze familie.”

Tweede kindje voor prins Harry en Meghan Markle

Lilibet Diana Mountbatten-Windsor is het tweede kind van prins Harry en Meghan. Op 6 mei 2019 beviel Meghan van haar eerste kind; Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Tussen de geboorte van haar zoon en dochter was Meghan al eens eerder zwanger, maar toen kreeg ze uiteindelijk een miskraam.

 

Geschreven door Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Poll: Wat verwacht jij van Oranje op het EK?