Cryptomunt Ripple blijft zich steeds verder ontwikkelen 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Cryptomunt Ripple blijft zich steeds verder ontwikkelen

Iedereen is natuurlijk op zoek naar de volgende Bitcoin. Een cryptomunt waar je tegen een goed tarief nu kunt instappen en waar je straks bakken met geld aan kunt verdienen. Zeker ook omdat de bekende grote munten al flink in waarde zijn gestegen en de kansen daar wat kleiner worden. Daardoor zie je veel nieuwe namen op de markt komen. Ook zie je munten die al wat langer bezig zijn, maar wel steeds meer naam beginnen te maken. Als voorbeeld kan je kijken naar Ripple. Deze cryptomunt maakt een flinke ontwikkeling door.

Verwikkeld in een rechtszaak

Omdat Ripple in een rechtszaak met de Amerikaanse SEC verwikkeld is, denk je misschien dat het nu niet interessant is om in deze munt te investeren. Toch is het goed om even verder te kijken naar wat er allemaal gebeurt. Het is namelijk wel zo dat er nog altijd gewerkt wordt aan allerlei nieuwe mogelijkheden met dit platform en deze cryptomunt. Wanneer je er zo naar kijkt is het misschien juist wel heel interessant om erin te gaan handelen. Meld je nu aan bij een goede exchange en begin er dan direct mee. Hoe eerder je erbij bent, des te meer levert het je op.

Bekijk ook:
De verrassende waarheid over crypto-privacy in 2024

Werken met NFT marktplaatsen

De belangrijkste ontwikkeling die je ziet bij Ripple is dat besloten is om met NFT marktplaatsen te gaan werken. Dit zegt jou misschien niet zoveel, maar eerder dit jaar stelden verschillende experts dat dit de hype van dit moment is op de markt van de cryptomunten. De komende tijd zal er alleen maar meer schot in komen. Platforms en cryptomunten die hiermee werken lijken daardoor een fijne toekomst tegemoet te gaan. Vooral ook omdat specialisten nog veel rek zien in de mogelijkheden met deze techniek.

Eerste voorbeelden uit de praktijk

De eerste voorbeelden uit de praktijk zijn al te zien. Het bedrijf GameStop, dat de laatste tijd toch al veel in het nieuws is, is al bezig met het ontwikkelen van een systeem. Het wil NFT’s verkopen via Ethereum. Dit is na Bitcoin misschien wel de populairste onder de cryptonetwerken. Ripple heeft hier dus ook de potentie van ingezien en probeert er ook een graantje van mee te pikken. Dat doet het bijvoorbeeld door de NFT’s te integreren. Daardoor worden de kosten lager. Wat het dus direct alweer veel interessanter maakt voor veel investeerders om ermee te werken.

Bekijk ook:
Memeinator ICO gaat de laatste fase in vóór lancering op de exchanges

Oog voor de duurzaamheid

Misschien wel de belangrijkste ontwikkeling die Ripple doormaakt is die van een meer duurzaam platform. Er wordt scherp gekeken naar hoe het energieverbruik is terug te dringen. Dit is een belangrijke zaak, want met het oog op klimaatverandering wordt hier ook scherp door beleggers en gebruikers naar gekeken. De cryptomunten die hier dus veel mee bezig zijn hebben een voordeel ten opzichte van andere spelers op de markt. Het is slim om hier dus zelf ook een graantje van mee te pikken. Dat kan je dus doen door te kijken of dit het soort cryptomunt is waarin jij wilt gaan investeren.

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.