Deze zangeres van K3 verwacht een kindje 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Deze zangeres van K3 verwacht een kindje

Hanne Verbruggen, een van de K3 zangeressen is zwanger. Dit maakte ze vandaag bekend via haar Instagram. Eind dit jaar verwacht de 28-jarige haar eerste kindje samen met haar partner Jorn. 

Op Instagram heeft de zangeres de zwangerschap bekend gemaakt. De caption onder de post luidt “Adventure is out there! Hope you're ready, little one.” We zullen de baby in december 2022 al kunnen verwachten. In het najaar van 2022 en in het voorjaar van 2023 staan K3 shows gepland, mogelijk kunnen deze doorgaan met wat aanpassingen.

Geheim getrouwd

Hanne Verbruggen is in 2020 al in het geheim getrouwd met haar vriend Jorn Sarens. Wanneer de bruiloft precies heeft plaatsgevonden weten we niet. Wat we wel weten is dat het koppel toen al twee jaar verloofd was. De verloving vond plaats op een vakantie in Portugal in 2018.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Selena Amber Van der Tholen

Hi, mijn naam is Selena en ik ben student Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht. Ik ben graag bezig met fashion, beauty, lifestyle en alles wat daarbij komt kijken. Daarnaast heb ik ook een passie voor fitness en synchroonzwemmen. Naast schrijven heb ik ook een grote interesse in fotografie en film.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.