kerstfilms betaald kijken
Saved Read later
Deel dit bericht

Betaald worden om kerstfilms te kijken?

Kan jij nooit wachten tot het weer kerst is? Ga jij altijd compleet uit je dak wanneer de kerstperiode voor de deur staat, en doe jij niets liever dan kerstfilms kijken naast de kerstboom? Zou jij wel betaald willen worden om kerstfilms te kijken? Dan is dit wellicht de vacature voor jou!

Betaald worden om kerstfilms te kijken

Jouw nieuwe baan zal zijn om 25 kerstfilms te kijken binnen 25 dagen. En je mag zelf de films uitkiezen! Je werkt gewoon vanuit huis dus je kunt heerlijk naast de kerstboom met een dekentje en een kop warme chocomelk aan de slag gaan. Deze vacature betaalt maar liefst $2,500. Daarnaast krijg je ook nog eens toegang tot 7 verschillende streaming diensten, helemaal gratis en voor één jaar.

Wat voor kijkers zoeken ze?

Het bedrijf is op zoek naar mensen die echt een liefde hebben voor kerst. Kijk jij op 1 november al kerstfilms? Of zelfs het hele jaar lang? Zet jij altijd zo vroeg mogelijk de kerstboom op? En is kerst voor jou werkelijk de mooiste tijd van het jaar? Dan ben jij de ideale persoon voor deze vacature!

Bekijk ook:
Hoop, lef en trots: Dit zijn de plannen van het nieuwe kabinet

Wat krijg je ervoor?

Allereerst krijg je een beloning van $2,500. Dat zijn Amerikaanse dollars. Maar dat is niet het enigste wat deze bijzondere vacature te bieden heeft. Je krijgt ook nog eens een jaar lang toegang tot de volgende streaming diensten:

  • Netflix
  • Hulu
  • Disney+
  • Amazon Prime
  • HBO Max
  • Apple TV+
  • Hallmark Movies Now

Daarnaast mag je uiteraard ook helemaal zelf jouw uren indelen, dus als jij niets liever wilt doen dan de hele dag ‘werken', ga je gang!

Wat moet je doen?

Het is belangrijk dat je al een apparaat hebt waarop jij films kan streamen. Een laptop, telefoon of smart-tv is dus een vereiste. Daarnaast moet je 25 films binnen 25 dagen kijken. Maar als kerstfanaat is dat voor jou natuurlijk een makkie! Na het kijken van deze films moet je een korte vragenlijst beantwoorden. Vragen zoals of de film jou een kerstgevoel gaf. En dat was het!

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 grootste CO2 vervuilers van Nederland

Wie mogen er solliciteren?

Om te solliciteren moet je 18 jaar of ouder zijn, en uiteraard een grote fan zijn van de kerstperiode. Helaas zullen veel mensen in Nederland niet in aanmerking komen voor deze vacature, want de laatste eis is dat je mag werken in de VS. Mag jij dat toevallig wel? Waar wacht je dan nog op! Solliciteer nu!

 

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.