Vrouw sloopt drankafdeling in supermarkt 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Vrouw sloopt drankafdeling in supermarkt

We lusten allemaal wel een lekkere borrel in het weekend. Op vrijdagmiddag na het werk vullen we de boodschappenmandjes met de weekendboodschappen, zoals bitterballen, bier, wijn en paracetamol. Gezelligheid kent geen tijd, lekker ontspannen met vrienden en familie. Maar daar is niet iedereen het mee eens, zo getuigt deze video. We zijn niet allemaal aanbidders van bacchus, de vrouw die we in dit filmpje zien kan zijn giftige bloed wel drinken, of juist niet.

Ze besluit namelijk om eens flink huis te houden op de drankafdeling van een supermarkt. Vol overgave stort ze zichzelf op het assortiment aan wijnen en likeurtjes, maar niet zoals wij dat doen. Ze sloopt, kraakt en smijt elke fles in het schap naar zijn dronken mallemoer. Met tientallen flessen tegelijk smijt ze de flessen drank naar de eeuwige graanvelden. Let op! Deze video kan schokkende beelden bevatten, voor slachtofferhulp verwijzen we u naar de dichtstbijzijnde slijter.

Deel dit bericht
Read later
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.