in

Vrouw sloopt drankafdeling in supermarkt

De kater komt later

We lusten allemaal wel een lekkere borrel in het weekend. Op vrijdagmiddag na het werk vullen we de boodschappenmandjes met de weekendboodschappen, zoals bitterballen, bier, wijn en paracetamol. Gezelligheid kent geen tijd, lekker ontspannen met vrienden en familie. Maar daar is niet iedereen het mee eens, zo getuigt deze video. We zijn niet allemaal aanbidders van bacchus, de vrouw die we in dit filmpje zien kan zijn giftige bloed wel drinken, of juist niet.

Ze besluit namelijk om eens flink huis te houden op de drankafdeling van een supermarkt. Vol overgave stort ze zichzelf op het assortiment aan wijnen en likeurtjes, maar niet zoals wij dat doen. Ze sloopt, kraakt en smijt elke fles in het schap naar zijn dronken mallemoer. Met tientallen flessen tegelijk smijt ze de flessen drank naar de eeuwige graanvelden. Let op! Deze video kan schokkende beelden bevatten, voor slachtofferhulp verwijzen we u naar de dichtstbijzijnde slijter.

Geschreven door Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Week 48 Nieuwsquiz

Toi 700 d nieuwe aarde

Toi 700 d: de nieuwe aarde?