in ,

OMGOMG

Bed vol poep en een gewonde gans in een koffer in hotel Vlissingen

De gans is meegenomen door de dierenambulance

Het lijkt bijna op het begin van een slechte comedy, maar helaas is het echt gebeurd. Een paar jongens dachten dinsdag doodleuk bij hun onaangeraakte hotelkamer terug te komen, maar in plaats daarvan werden ze begroet door een ondergepoept bed en een gewonde gans in een koffer.

Bed vol poep

De gans was gewond aan zijn vleugel en heeft een wandeling gemaakt over de boulevard in Vlissingen. Om even tot rust te komen is de gans een hotelkamer bij Pier 7 binnengelopen via het strand. En ja, als je dan toch aan het ontspannen bent, dan moet je ook je hele lichaam laten ontspannen: dus ook die kont. De gans heeft heel het bed toen ondergepoept. Vervolgens sprong de gans van het bed af en vond hij de koffer wel een mooie plek om te slapen.

Groep jongens

Gelukkig konden de jongens ook wel begrijpen dat de gans zijn rust nodig had, en lieten ze hem lekker doorslapen. Ze hebben hem zelfs ingestopt met een rood fluwelen dekentje van het hotel. De jongens hebben uiteraard ook contact opgenomen met de dierenambulance die zo spoedig mogelijk die kant op is gereden.

Een gans met een gewonde vleugel waggelde over de boulevard in Vlissingen, hij dacht even uit te gaan rusten bij Pier…

Geplaatst door Stichting Dierenwelzijn Walcheren op Dinsdag 14 juli 2020

Bekijk ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.