Bed vol poep en een gewonde gans in een koffer in hotel Vlissingen 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Bed vol poep en een gewonde gans in een koffer in hotel Vlissingen

Het lijkt bijna op het begin van een slechte comedy, maar helaas is het echt gebeurd. Een paar jongens dachten dinsdag doodleuk bij hun onaangeraakte hotelkamer terug te komen, maar in plaats daarvan werden ze begroet door een ondergepoept bed en een gewonde gans in een koffer.

Bed vol poep

De gans was gewond aan zijn vleugel en heeft een wandeling gemaakt over de boulevard in Vlissingen. Om even tot rust te komen is de gans een hotelkamer bij Pier 7 binnengelopen via het strand. En ja, als je dan toch aan het ontspannen bent, dan moet je ook je hele lichaam laten ontspannen: dus ook die kont. De gans heeft heel het bed toen ondergepoept. Vervolgens sprong de gans van het bed af en vond hij de koffer wel een mooie plek om te slapen.

Groep jongens

Gelukkig konden de jongens ook wel begrijpen dat de gans zijn rust nodig had, en lieten ze hem lekker doorslapen. Ze hebben hem zelfs ingestopt met een rood fluwelen dekentje van het hotel. De jongens hebben uiteraard ook contact opgenomen met de dierenambulance die zo spoedig mogelijk die kant op is gereden.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 grootste CO2 vervuilers van Nederland

https://www.facebook.com/dierenwelzijnwalcheren/photos/a.143689266243479/639954943283573/?type=3

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.