in

Dierenambulance uitgerukt voor slang in Duinrell

Het dier lag lekker te zonnen bij de rodelbaan

slang duinrell

Denk je even lekker te rodelen op de rodelbaan, duikt er ineens een westelijke stierslang op. Het zal je maar gebeuren. Afgelopen zaterdag was dit het geval in attractiepark Duinrell te Wassenaar.

Slang in Duinrell

Volgens de Dierenambulance Wassenaar komt de slang vaker voor in het duinengebied. Een van de gasten heeft de bewaking op de hoogte gesteld van de glibberige gast, waarop de dierenambulance werd ingeschakeld. De dierenambulance heeft geen actie hoeven ondernemen gezien de slang al tussen de struiken was verdwenen. Slangen worden wel vaker gespot in de duinen tussen Katwijk en Scheveningen. De slang is niet giftig, maar als hij bijt doet het wel zeer. Je kunt het een beetje vergelijken met het aanraken van een flinke cactusplant.

Duinrell weer open

Nederland gaat langzaam van het slot af. Duinrell heeft afgelopen zaterdag zijn deuren weer mogen openen. In eerste instantie zijn de attracties alleen open voor gasten van het vakantiepark. Later deze maand zullen de dagtickets weer beschikbaar worden.

Bekijk ook:
Overgebleven vaccinaties op korte termijn naar Suriname?

Bekijk ook:

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mike Tyson gaat weer boksen

duiveluitdrijvingen

Deze duiveluitdrijvingen zijn echt gebeurt