slang duinrell
Saved Read later
Deel dit bericht

Dierenambulance uitgerukt voor slang in Duinrell

Denk je even lekker te rodelen op de rodelbaan, duikt er ineens een westelijke stierslang op. Het zal je maar gebeuren. Afgelopen zaterdag was dit het geval in attractiepark Duinrell te Wassenaar.

Slang in Duinrell

Volgens de Dierenambulance Wassenaar komt de slang vaker voor in het duinengebied. Een van de gasten heeft de bewaking op de hoogte gesteld van de glibberige gast, waarop de dierenambulance werd ingeschakeld. De dierenambulance heeft geen actie hoeven ondernemen gezien de slang al tussen de struiken was verdwenen. Slangen worden wel vaker gespot in de duinen tussen Katwijk en Scheveningen. De slang is niet giftig, maar als hij bijt doet het wel zeer. Je kunt het een beetje vergelijken met het aanraken van een flinke cactusplant.

Duinrell weer open

Nederland gaat langzaam van het slot af. Duinrell heeft afgelopen zaterdag zijn deuren weer mogen openen. In eerste instantie zijn de attracties alleen open voor gasten van het vakantiepark. Later deze maand zullen de dagtickets weer beschikbaar worden.

Bekijk ook:
Zoveel geld heeft Hamas jaarlijks beschikbaar voor de strijd tegen Israël

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.