De allerleukste handdoekdieren in hotels 12
Saved Read later
Deel dit bericht

De allerleukste handdoekdieren in hotels

Je kent ze vast wel. Handdoekdieren. Alhoewel het geen echt woord is weet je wel wat we er mee bedoelen. De dieren die gemaakt worden van handdoeken op jouw hotelkamer, wanneer je op vakantie bent. En als jij dacht dacht dat het alleen bij een zwaan bleef, dan heb je het toch echt mis.

Een tweet was genoeg voor een hele thread

Op 23 februari dit jaar poste een man een foto van een handdoekdier. Eentje die zijn zus had aangetroffen tijdens hun vakantie. Maar het duurde niet lang voordat ook andere mensen hun foto's gingen toevoegen. Een fantastische viraal gaande thread was het resultaat. Dit zijn de allerleukste handdoekdieren ooit aangetroffen in een hotelkamer (waar we een foto van hebben dan tenminste).

Al met al kunnen we wel zeggen dat er heel wat geknutseld wordt op het gebied van handdoeken. En eerlijk is eerlijk, het is ook echt wel ontzettend gaaf om te zien.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.