in

AngryAngry

Baby (1) alleen achtergelaten in auto parkeergarage zodat ouders konden shoppen

De vader gaf de moeder de schuld

baby alleen achtergelaten

Vanmiddag was het in Dordrecht weer raak. Een kindje van slechts anderhalf jaar is uit een auto in parkeergarage Achterom gehaald nadat de ouders spoorloos verdwenen waren. Volgens de politie was het kindje erg overstuur.

Baby achtergelaten in auto

Rond 14:00 kwam er een melding binnen bij de politie over een huilend kindje in de parkeergarage die alleen in de auto zat. Bij aankomst zagen de agenten inderdaad een dreumes helemaal alleen in de auto. De agenten hebben het kind van buitenaf proberen te kalmeren terwijl er naar de ouders gezocht werd.

Nadat de ouders niet gevonden konden worden is de auto opengemaakt door de politie. Het raam stond op een kier waardoor de agent het raam met kracht naar beneden heeft kunnen duwen. Verder was het kindje in goede gezondheid, het had alleen nooit alleen in de auto mogen zitten.

Waar waren de ouders?

Ongeveer drie kwartier na het incident kwam de vader aanlopen. Deze wou de schuld niet op zich nemen en gaf zijn vrouw de schuld omdat zij maar niet wou stoppen met winkelen. Na een toespraak van de politie bleef hij bij de auto wachten op de moeder. Zij was nog lekker aan het shoppen.

Bekijk ook:
Top 20 populairste babynamen

Het adres van de ouders staat nu geregistreerd met een sterretje. Dit betekent dat als er nog eens iets gebeurt, het duidelijk is dat er al eerder iets is voorgevallen. Veilig Thuis is ook op de hoogte gesteld en zal een onderzoek instellen.

 

Bekijk ook:

Contributor

Geschreven door Sandra Vernon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

We poepen niet goed!

Hersen-etende amoebe wint terrein