in

sadsad

Baby van elf maanden overleden in snikhete auto

De vader was het meisje vergeten

baby vergeten in auto

Met deze hitte is het belangrijk om niet te lang in een warme auto te blijven zitten. Vrijdag liepen de temperaturen op tot 32 graden in de Amerikaanse staat Virginia. Precies op die dag is een vader zijn 11 maanden oude baby vergeten in de auto. Het meisje is overleden.

Baby vergeten in auto

De vader was op de bewuste vrijdag erg verstrooid en moest zijn twee kinderen bij de crèche afzetten. Beide kinderen moesten op een ander moment afgezet worden. Het slachtoffer werd in de ene auto gezet, maar de vader stapte in een andere wagen om het andere kind weg te brengen. Pas in de late namiddag, toen hij het andere kind ging ophalen, ontdekte hij dat het meisje van elf maanden nog achterin de auto zat. Hij was zich er niet bewust van dat het gebeurt is, en heeft heel de tijd gedacht dat hij beide kinderen had afgezet.

De baby werd nog naar het ziekenhuis gebracht maar het was al te laat. De precieze doodsoorzaak moet nog officieel vastgesteld worden. Er is nog geen klacht ingediend tegen de vader van het slachtoffer.

Meerdere kinderen overleden

Het meisje is niet het eerste slachtoffer dit jaar. Ze is het zesde kindje dat dit jaar is overleden in een snikhete auto in de Verenigde Staten. Het aantal sterfgevallen is dit jaar lager dan normaal door de coronacrisis. Er wordt verwacht dat het aantal weer zal toenemen wanneer ouders weer terug naar het werk gaan. Ongeveer 65% van de sterfgevallen in een warme auto zijn kinderen die vergeten worden.

Lees ook:
Twilight acteur dood aangetroffen in appartement met vriendin

 

Bekijk ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit zijn de schoenentrends van deze zomer

Vitamine B12? Waarom is dat zo belangrijk?