baby vergeten in auto
Saved Read later
Deel dit bericht

Baby van elf maanden overleden in snikhete auto

Met deze hitte is het belangrijk om niet te lang in een warme auto te blijven zitten. Vrijdag liepen de temperaturen op tot 32 graden in de Amerikaanse staat Virginia. Precies op die dag is een vader zijn 11 maanden oude baby vergeten in de auto. Het meisje is overleden.

Baby vergeten in auto

De vader was op de bewuste vrijdag erg verstrooid en moest zijn twee kinderen bij de crèche afzetten. Beide kinderen moesten op een ander moment afgezet worden. Het slachtoffer werd in de ene auto gezet, maar de vader stapte in een andere wagen om het andere kind weg te brengen. Pas in de late namiddag, toen hij het andere kind ging ophalen, ontdekte hij dat het meisje van elf maanden nog achterin de auto zat. Hij was zich er niet bewust van dat het gebeurt is, en heeft heel de tijd gedacht dat hij beide kinderen had afgezet.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 grootste CO2 vervuilers van Nederland

De baby werd nog naar het ziekenhuis gebracht maar het was al te laat. De precieze doodsoorzaak moet nog officieel vastgesteld worden. Er is nog geen klacht ingediend tegen de vader van het slachtoffer.

Meerdere kinderen overleden

Het meisje is niet het eerste slachtoffer dit jaar. Ze is het zesde kindje dat dit jaar is overleden in een snikhete auto in de Verenigde Staten. Het aantal sterfgevallen is dit jaar lager dan normaal door de coronacrisis. Er wordt verwacht dat het aantal weer zal toenemen wanneer ouders weer terug naar het werk gaan. Ongeveer 65% van de sterfgevallen in een warme auto zijn kinderen die vergeten worden.

 

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.