baby vergeten in auto

Baby van elf maanden overleden in snikhete auto

0 Shares

Met deze hitte is het belangrijk om niet te lang in een warme auto te blijven zitten. Vrijdag liepen de temperaturen op tot 32 graden in de Amerikaanse staat Virginia. Precies op die dag is een vader zijn 11 maanden oude baby vergeten in de auto. Het meisje is overleden.

Baby vergeten in auto

De vader was op de bewuste vrijdag erg verstrooid en moest zijn twee kinderen bij de crèche afzetten. Beide kinderen moesten op een ander moment afgezet worden. Het slachtoffer werd in de ene auto gezet, maar de vader stapte in een andere wagen om het andere kind weg te brengen. Pas in de late namiddag, toen hij het andere kind ging ophalen, ontdekte hij dat het meisje van elf maanden nog achterin de auto zat. Hij was zich er niet bewust van dat het gebeurt is, en heeft heel de tijd gedacht dat hij beide kinderen had afgezet.

De baby werd nog naar het ziekenhuis gebracht maar het was al te laat. De precieze doodsoorzaak moet nog officieel vastgesteld worden. Er is nog geen klacht ingediend tegen de vader van het slachtoffer.

Meerdere kinderen overleden

Het meisje is niet het eerste slachtoffer dit jaar. Ze is het zesde kindje dat dit jaar is overleden in een snikhete auto in de Verenigde Staten. Het aantal sterfgevallen is dit jaar lager dan normaal door de coronacrisis. Er wordt verwacht dat het aantal weer zal toenemen wanneer ouders weer terug naar het werk gaan. Ongeveer 65% van de sterfgevallen in een warme auto zijn kinderen die vergeten worden.

 

Bekijk ook:

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.