Zijn deze twee Friends acteurs nu aan het daten? 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Zijn deze twee Friends acteurs nu aan het daten?

Er gaat momenteel een leuk gerucht rond in Hollywood! Twee bekende acteurs van Friends zouden namelijk met elkaar aan het daten zijn. Het gaat om niemand minder dan Jennifer Aniston en David Schwimmer. Dat zou toch leuk zijn!

In Friends staan Jennifer Aniston en David Schwimmer ook wel bekend als Rachel en Ross en in de serie waren zij lange tijd een koppel. De chemie droop van het beeldscherm af en dat bleek achteraf ook niet zo gek te zijn. Onlangs gaven de acteurs tijdens de reünie namelijk aan dat ze allebei gevoelens voor elkaar hadden tijdens het filmen van de serie. Daar hebben ze uiteindelijk weinig mee gedaan, maar nu lijkt de vonk toch weer overgeslagen te zijn.

Na de reünie zou het contact tussen Jennifer en David flink zijn toegenomen. Volgens een bron van het tijdschrift Closer zouden de twee continue met elkaar appen en is David zelfs onlangs naar de andere kant van het land gevlogen om in persoon tijd met Jennifer door te brengen.

Woordvoerder ontkent dategeruchten Jennifer Aniston en David Schwimmer

Voor de fans van Friends zou het natuurlijk erg leuk zijn als Jennifer en David nu echt aan het daten zijn, maar voorlopig blijft het nog even onduidelijk of het echt zo is. Een woordvoerder van David heeft de geruchten over een broeiende liefde inmiddels ontkent. Al kan dat ook betekenen dat de twee nog in de aftastfase zitten of nog niet naar buiten willen treden met het nieuws.

Bekijk ook:
Friends Quiz

Waarom gingen Jennifer Aniston en David Schwimmer niet daten tijdens Friends?

Het is ook even de vraag waarom Jennifer Aniston en David Schwimmer tijdens de opnames nooit een stelletje werden. De chemie en gevoelens waren er, maar toch werd er niks mee gedaan. Uiteindelijk blijkt de achterliggende reden vrij simpel te zijn. Steeds was een van de twee bezet en in een relatie. En dat is voor hun uiteindelijk een struikelblok gebleken.

Zo was Jennifer Aniston tussen 2000 en 2005 getrouwd met acteur Brad Pitt. Grappig genoeg gingen er nog niet zo lang geleden ook geruchten rond over een eventuele hereniging tussen Aniston en de blonde acteur.

Bekijk ook:
LEGO komt met nieuwe Friends-bouwset

Friends

Friends is een van de meest succesvolle en bekendste series ooit. De bekende serie werd vanaf 1994 uitgezonden en telde vervolgens in totaal tien seizoenen met 236 afleveringen. Elke aflevering van Friends trok een miljoenenpubliek en de serie wist ook tientallen prijzen in de wacht te slepen. De laatste aflevering werd in 2004 uitgezonden en daar keken meer dan 50 miljoen mensen naar.

Friends mag ondertussen al weer redelijk gedateerd zijn, toch is de serie nog steeds enorm populair en wordt deze ook vandaag de dag nog volop gestreamd. Onlangs was er ook een veelbekeken speciale reünie aflevering op televisie te zien en toen was wederom weer goed te zien hoe geliefd de serie anno 2021 nog is.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.