Eerste trailer Those Who Wish Me Dead met Angelina Jolie 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Eerste trailer Those Who Wish Me Dead met Angelina Jolie

De eerste trailer van de film Those Who Wish Me Dead is verschenen op YouTube. Bekijk de trailer hier!

In Those Who Wish Me Dead volgen we brandweervrouw Hannah Faber, gespeeld door Angelina Jolie. Faber werkt op een uitzichttoren in het bos met als taak branden te spotten. Op een dag komt ze een wanhopige tiener tegen, die achter na wordt gezeten door huurmoordenaars. Faber besluit de tiener te helpen, maar daardoor wordt ze ook een doelwit van de slechteriken. Kan ze dit avontuur overleven?

Cast Those Who Wish Me Dead

De hoofdrol van Those Who Wish Me Dead wordt dus gespeeld door niemand minder dan Angelina Jolie (Maleficent, Changeling). Jolie heeft de afgelopen jaren niet veel werk gedaan als actrice, maar zal nu dus weer te zien zijn in een nieuwe film. Binnenkort is ze ook te zien in de superheldenfilm Eternals van Marvel.

Finn Little (Storm Boy) speelt de tiener die door Jolie's karakter wordt gered. Daarnaast zijn ook Jon Bernthal (The Walking Dead), Nicholas Hoult (X-Men: First Class), Aiden Gillen (Game of Thrones), Tyler Perry (Gone Girl) en Jake Weber (Medium) in de film te zien.

Those Who Wish Me Dead is geregisseerd door Taylor Sheridan. Sheridan was eerder verantwoordelijk voor de regie van de films Hell or High Water, Wind River en Sicario. Voor Hell or High Water ontving hij tevens een Oscarnominatie.

Bekijk ook:
Top 10 populairste Netflix series

Wanneer verschijnt Those Who Wish Me Dead?

Het is nog niet bekend wanneer Those Who Wish Me Dead in Nederland verschijnt. De film komt op 14 mei uit in de Verenigde Staten en zal waarschijnlijk pas daarna in ons land te zien zijn.

Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.