in ,

sadsad

Scrubs acteur Sam Lloyd (56) overleden aan hersentumor

In 2019 kreeg hij de diagnose van zijn hersentumor

Sam Lloyd overleden

Het lijkt maar niet op te houden dit jaar. Een voor een verlaten favoriete sterren ons. Acteur Sam Lloyd, bekend van de populaire serie scrubs, is op 1 mei overleden aan de gevolgen van een hersentumor. Hij mocht 56 jaar worden.

Scrubs

Als je fan bent van Scrubs zul je deze acteur ongetwijfeld kennen. Hij speelde daar de rol van Ted Buckland, de advocaat van het ziekenhuis. Verder heeft hij ook gespeeld in series als ‘Cougar Town‘, ‘Desperate Housewives’, en ‘Modern Family‘. Naast het acteren was hij ook een muziekliefhebber. De band die in scrubs bekend staat als ‘The Worthless Peons‘ heet in werkelijkheid ‘The Blanks’. Zowel in de serie als in het echt was Sam Lloyd lid van de band. Na het succes van Scrubs kregen zij meer bekendheid en konden zij gaan toeren.

Familie

Sam Lloyd komt uit een acteerfamilie. In januari 2019 kreeg hij de diagnose van zijn hersentumor. Zijn vrouw was slechts een aantal weken daarvoor bevallen van hun eerste kind. Nu, 1 jaar en 4 maanden later, heeft hij het gevecht tegen de hersentumor verloren.

Bekijk ook:
Nieuwe Pokémon games aangekondigd

Foutje gezien? Laat het ons weten! Selecteer de tekst en druk Ctrl+Enter.

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Zayn en Gigi in verwachting

reuzenpanda geboren

Reuzenpanda geboren in Ouwehands Dierenpark