Sam Lloyd overleden
Saved Read later
Deel dit bericht

Scrubs acteur Sam Lloyd (56) overleden aan hersentumor

Het lijkt maar niet op te houden dit jaar. Een voor een verlaten favoriete sterren ons. Acteur Sam Lloyd, bekend van de populaire serie scrubs, is op 1 mei overleden aan de gevolgen van een hersentumor. Hij mocht 56 jaar worden.

Scrubs

Als je fan bent van Scrubs zul je deze acteur ongetwijfeld kennen. Hij speelde daar de rol van Ted Buckland, de advocaat van het ziekenhuis. Verder heeft hij ook gespeeld in series als ‘Cougar Town‘, ‘Desperate Housewives', en ‘Modern Family‘. Naast het acteren was hij ook een muziekliefhebber. De band die in scrubs bekend staat als ‘The Worthless Peons‘ heet in werkelijkheid ‘The Blanks'. Zowel in de serie als in het echt was Sam Lloyd lid van de band. Na het succes van Scrubs kregen zij meer bekendheid en konden zij gaan toeren.

Familie

Sam Lloyd komt uit een acteerfamilie. In januari 2019 kreeg hij de diagnose van zijn hersentumor. Zijn vrouw was slechts een aantal weken daarvoor bevallen van hun eerste kind. Nu, 1 jaar en 4 maanden later, heeft hij het gevecht tegen de hersentumor verloren.

Bekijk ook:
Hoop, lef en trots: Dit zijn de plannen van het nieuwe kabinet
Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.