in ,

sadsad

Scrubs acteur Sam Lloyd (56) overleden aan hersentumor

In 2019 kreeg hij de diagnose van zijn hersentumor

Sam Lloyd overleden

Het lijkt maar niet op te houden dit jaar. Een voor een verlaten favoriete sterren ons. Acteur Sam Lloyd, bekend van de populaire serie scrubs, is op 1 mei overleden aan de gevolgen van een hersentumor. Hij mocht 56 jaar worden.

Scrubs

Als je fan bent van Scrubs zul je deze acteur ongetwijfeld kennen. Hij speelde daar de rol van Ted Buckland, de advocaat van het ziekenhuis. Verder heeft hij ook gespeeld in series als ‘Cougar Town‘, ‘Desperate Housewives’, en ‘Modern Family‘. Naast het acteren was hij ook een muziekliefhebber. De band die in scrubs bekend staat als ‘The Worthless Peons‘ heet in werkelijkheid ‘The Blanks’. Zowel in de serie als in het echt was Sam Lloyd lid van de band. Na het succes van Scrubs kregen zij meer bekendheid en konden zij gaan toeren.

Familie

Sam Lloyd komt uit een acteerfamilie. In januari 2019 kreeg hij de diagnose van zijn hersentumor. Zijn vrouw was slechts een aantal weken daarvoor bevallen van hun eerste kind. Nu, 1 jaar en 4 maanden later, heeft hij het gevecht tegen de hersentumor verloren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.