oudste man ter wereld

Oudste man ter wereld overleden op 112-jarige leeftijd

0 Shares

Sommige mensen hebben het geluk dat ze wel honderd jaar mogen worden. Bob Weighton was een van deze mensen. Hij was de oudste man ter wereld met een leeftijd van 112 jaar. Helaas is hij donderdag overleden aan de gevolgen van kanker.

Oudste man ter wereld

Bob Weighton werd in februari de oudste man ter wereld. Zijn voorganger Chitetsu Watanabe, een Japanner, stierf in in februari van dit jaar. Helaas moest Bob zijn laatste verjaardag in maart alleen vieren wegens de coronacrisis. Er mochten geen bezoekers komen, en er was ook geen feest. Het is niet de eerste keer dat Bob een pandemie heeft meegemaakt. Toen hij slechts tien jaar oud was heeft hij meegemaakt dat er tientallen miljoenen mensen overleden door de Spaanse Griep.

Bob Weighton interview

De dag na zijn verjaardag was Bob Weighton te zien op het programma ‘Good Morning Britain‘. Daar werd hij geïnterviewd over zijn leven in isolatie door de pandemie, en welk advies hij aan anderen zou geven om een lang en gelukkig leven te leiden. Verder vertelt hij ook over hoe hij zijn vrouw van 60 jaar heeft ontmoet. Het interview kun je hieronder kijken.

Bekijk ook:

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

183
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.