oudste man ter wereld
© YouTube
Saved Read later
Deel dit bericht

Oudste man ter wereld overleden op 112-jarige leeftijd

Sommige mensen hebben het geluk dat ze wel honderd jaar mogen worden. Bob Weighton was een van deze mensen. Hij was de oudste man ter wereld met een leeftijd van 112 jaar. Helaas is hij donderdag overleden aan de gevolgen van kanker.

Oudste man ter wereld

Bob Weighton werd in februari de oudste man ter wereld. Zijn voorganger Chitetsu Watanabe, een Japanner, stierf in in februari van dit jaar. Helaas moest Bob zijn laatste verjaardag in maart alleen vieren wegens de coronacrisis. Er mochten geen bezoekers komen, en er was ook geen feest. Het is niet de eerste keer dat Bob een pandemie heeft meegemaakt. Toen hij slechts tien jaar oud was heeft hij meegemaakt dat er tientallen miljoenen mensen overleden door de Spaanse Griep.

Bob Weighton interview

De dag na zijn verjaardag was Bob Weighton te zien op het programma ‘Good Morning Britain‘. Daar werd hij geïnterviewd over zijn leven in isolatie door de pandemie, en welk advies hij aan anderen zou geven om een lang en gelukkig leven te leiden. Verder vertelt hij ook over hoe hij zijn vrouw van 60 jaar heeft ontmoet. Het interview kun je hieronder kijken.

Bekijk ook:
Hoop, lef en trots: Dit zijn de plannen van het nieuwe kabinet

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.