in

Scarface acteur Geno Silva overleden

Bekend in de legendarische Scarface film als ‘The Skull’

Geno Silva bekend van zijn rol in de legendarische Scarface film als The Skull is overleden. Volgens Amerikaanse media leed hij aan frontotemporale dementie. Silva speelde in de film de rol van een huurmoordenaar welke aan het einde van de film de confrontatie aangaat met Tony Montana (Al Pacino). Gedurende de film sprak Geno Silva opvallend genoeg geen enkel woord.

De familie Silva liet weten dat de acteur al op 9 mei 2020 is overleden. Naast zijn rol in Scarface is de acteur ook bekend van de films:

  • Jurassic Park
  • A Man Apart
  • 1941

In televisieseries had de acteur ook tal van bijrollen, hij was onder andere te zien in Days of our Lives, MacGyver en Walker, Texas Ranger.

Ook was er een indrukwekkende toneelcarrière. Samen met Philip Seymour Hoffman speelde hij in het stuk The Merchant of Venice, een stuk dat in vele wereldsteden ten tonele is gebracht.

Bekijk ook:

Geschreven door Jeroen VanderPloeg

Jeroen schrijft sinds 2017 voor zowel nationale als internationale bedrijven. Bij Trending richt hij zich op de laatste trends. De trends waar hij over schrijft richten zich: mode, games, nieuws, gadgets en natuurlijk ook al het andere wat trending is. Jeroen zit overal bovenop om jou ‘up-to-date’ te houden. Ook tijdens zijn reizen is hij altijd opzoek naar de laatste trends.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De ene e-bike is de andere niet

Otters jongleren met stenen voor eten