iFixit
Saved Read later
Deel dit bericht

Met iFixit kun je binnenkort zelf je Samsung repareren

Als je smartphone weer eens op de grond klettert, dan is het balen als er een barst in je scherm zit. Het komt ook vaak voor dat de USB-port na veelvuldig gebruik kapot gaat. Je toestel laten repareren kost vaak klauwen vol met geld, en dan ben je hem ook nog een tijd kwijt. Met deze reparatiesetjes is dat binnenkort verleden tijd.

Je smartphone repareren

Naast het feit dat je je toestel enige tijd kwijt bent kun je er vaak op rekenen dat er ook nog financiële schade is. Reparatie kost vaak te veel geld, en dan is het te hopen dat de reparateur niet tussen jouw persoonlijke bestanden snuffelt. Het merk iFixit is sterk in opkomst. Het Amerikaanse bedrijf levert reparatiesetjes aan consumenten van Samsung, zodat je thuis zelf je telefoon kan fixen.

Het is uiteraard mogelijk om tutorials op YouTube te vinden waarop wordt uitgelegd hoe je de schade aan je smartphone moet repareren, maar vaak heb je dan het juiste gereedschap niet, of maak je het probleem juist erger. De reparatiesetjes van dit bedrijf maakt het fixen van jouw mobiele telefoon een stuk makkelijker. De setjes worden speciaal voor een bepaalde reparatie ontwikkeld.

Bekijk ook:
Presteerden iPhones met opzet minder goed? Apple betaalt gebruikers schadevergoeding

https://twitter.com/DonaldHeering/status/520650824343912448

iFixit voor het fixen van je smartphone

In de reparatiesetjes zit bijvoorbeeld een scherm voor een bepaald type smartphone, inclusief handleiding en gereedschap. Gebruikers van Samsung vragen al langer om setjes die het mogelijk maken om een reparatie zelf uit te voeren. iFixit komt binnenkort met setjes die de meest voorkomende problemen op kunnen lossen, zoals gebarsten schermen en kapotte USB-ports.

Het bedrijf is in de Verenigde Staten al een hit. iFixit heeft al een website die op de Europese markt is gericht, dus het is eenvoudig om een reparatiesetje te bestellen. Op de site zijn verschillende tools en handleidingen verkrijgbaar. Met de stap-voor-stap instructies, en de gebruiksvriendelijke reparatietools is het dus voor iedereen mogelijk om thuis zelf je Samsung smartphone te repareren.

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

998

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.