massagevecht
Saved Read later
Deel dit bericht

Gekke Russen: 600 man vecht tegen 600 man in massagevecht op veld

Dat die Russen een beetje gek zijn dat wisten we al. Maar dat ze regelmatig massagevechten houden dat zien we niet vaak. In dit filmpje nemen twee groepen van elk 600 man het tegen elkaar op in een veld waar normaal koeien en schapen rustig staan te grazen. Het heeft een beetje weg van een epische strijd in The Lord of The Rings, of Braveheart, maar dan in het echt.

Massagevecht met 1200 man

Als we de geschiedenis induiken dan zijn massagevechten van alle tijden. In de middeleeuwen namen hele volkeren het tegen elkaar op, en vlogen de ledematen in het rond. Dat is in dit geval niet zo, maar het is wel indrukwekkend om te zien. Om verwarring te voorkomen heeft de organisatie afgesproken dat de ene groep gele truien draagt, en de andere groep zwarte. Zo weet je zeker dat je de juiste persoon in elkaar timmert.

Ook aan veiligheid is gedacht; iedereen moet bokshandschoenen aan. Het is misschien een stuk minder bloederig dan eeuwen geleden, maar kom op, we leven in een beschaafde tijd. Het filmpje doet ons denken aan de Netflix-hit Furioza, een film waarin groepen hooligans het tegen elkaar opnemen. Het gebeurt wel vaker dat mensen uit het Oostblok massagevechten organiseren, maar dit was waarschijnlijk de grootste.

Bekijk ook:
De 10 meest huiveringwekkende wezens ooit gevangen op camera

Vechtende groepen in Rusland

Die Russen hebben een ijzersterke reputatie als het gaat om een potje knokken. De harde kern van vele Russische voetbalhooligans wil je niet op straat tegenkomen als ze op ramkoers zijn. Het is ook niet verwonderlijk dat de testosteronbommen die we in het onderstaande filmpje zien zich zonder moeite lieten overhalen om deel te nemen aan dit gevecht.

De video heeft uiteraard een leeftijdsbeperking, dus zal je hem moeten bekijken op YouTube, maar dat is met een simpele muisklik gedaan. Dit bizarre gevecht zal waarschijnlijk niet het laatste gevecht zijn dat die Russen hebben georganiseerd. Tja, je moet toch wat met je frustratie. Sommige vechters dragen een helm, maar of dat veel nut heeft betwijfelen we. Bekijk hieronder de bizarre beelden.

https://www.youtube.com/watch?v=jvpRZNySPOQ

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.