Samsung S22 Ultra: het absolute topmodel 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Samsung S22 Ultra: het absolute topmodel

Wil je het beste op het gebied van smartphones? Dan is de Samsung Galaxy S22 Ultra mogelijk een interessante optie voor je. Deze smartphone werd recentelijk door Samsung gelanceerd en is baanbrekend.

Topmodel binnen het aanbod van Samsung

De ontwikkelingen hebben bij Samsung in de afgelopen jaren niet stilgestaan. Dit merk heeft veel smartphones op de markt gebracht, waarvan de Samsung Galaxy S22 Ultra hét topmodel is. Geen andere smartphone van Samsung – of een ander merk – kan aan de specificaties van dit model tippen.

Exynos 2200 chip

In de S22 Ultra heeft Samsung voor de Exynos 2200 chip gekozen. Deze chip levert de beste prestaties en zorgt voor een razendsnelle smartphone. Open je graag meerdere apps tegelijkertijd? Of wil je graag zo snel mogelijk van bijvoorbeeld Instagram, YouTube, Netflix of een andere app gebruik maken? Met dank aan deze chip geniet je van de best mogelijke prestaties.

Samsung S22 Ultra: het absolute topmodel 15

Dynamic Amoled beeldscherm

Het beeldscherm van de Samsung S22 Ultra is uniek te noemen:

  • Verversingssnelheid van 120 Hz: een dergelijke verversingssnelheid komt normaal gesproken alleen bij de beste monitoren/beeldschermen voor. Samsung heeft het echter voor elkaar gekregen om deze snelheid ook in dit beeldscherm te verwerken. Concreet betekent dit dat het beeldscherm maar liefst 120 beelden per seconde weergeeft.
  • 6,8 inch: de Samsung Galaxy S22 Ultra heeft een beeldscherm van maar liefst 6,8 inch. Het is hierdoor uitermate fijn om van apps gebruik te maken, om een film te maken of om te multitasken.

104 MP hoofdcamera

Ben je graag creatief bezig met je smartphone? Dan sluit dit topmodel van Samsung perfect op je wensen aan. Samsung heeft deze smartphone namelijk voorzien van een 104 MP hoofdcamera. Met dank aan deze scherpe camera maak je de meest gave foto’s. Overigens blijft het niet bij alleen deze hoofdcamera; deze smartphone beschikt over maar liefst vier camera’s.

Bijkomend voordeel zijn de vele slimme camerafuncties. Met deze functies maak je elke foto nóg meer naar wens. Meest typerende voorbeeld daarvan is wellicht de dubbele zoomlens.

Inclusief S Pen

De beste smartphone voor creatievelingen en professionals. Dat is één van de manieren waarop de Samsung S22 Galaxy Ultra het beste omschreven kan worden. Samsung heeft er namelijk voor gekozen om in deze smartphone een 3D pen te integreren. Met dank aan deze 3D pen ben je in staat om je creativiteit de vrije loop te laten gaan. Je kunt met deze pen op de smartphone de meest prachtige tekeningen maken.

Heb je met veel plezier van de 3D pen gebruikt? Door een slim ontwerp kun je deze pen vervolgens onderin de telefoon schuiven. Je bergt de pen hierdoor makkelijk op én je neemt de pen moeiteloos overal mee naar toe.

Ook ideaal voor zakelijke doeleinden

Voor creatievelingen is de Samsung S22 Ultra ideaal, maar ook voor zakelijke doeleinden. Check je graag op je telefoon je werkmail? Dankzij het grote beeldscherm werk je je mailtjes snel weg. Moet je wel eens online vergaderen voor je werk? Met dank aan het grote beeldscherm, de verversingssnelheid en de chip doe je ook dit op een aangename manier.

Het beste van het beste. Baanbrekend. En ideaal voor tal van doeleinden. De Samsung S22 Ultra is met recht het topmodel van Samsung.

Bekijk ook:
Dit moet je weten over de nieuwe Samsung Galaxy

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.