Smart home apparaten steeds populairder 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Smart home apparaten steeds populairder

Hoe chill zou het zijn als je gewoon vanuit je luie stoel alles zou kunnen bedienen? Gewoon lekker languit op de bank liggen en toch nog het licht aan kunnen doen, de lichten dimmen, het elektrisch rolgordijn omlaag doen en nog veel meer. Relaxed toch? Tegenwoordig is steeds meer mogelijk.

Handsfree schakelen

Met schakelmateriaal uit de Gira systeem 55 serie is dit allemaal mogelijk. Gemak dient de mens zeggen ze wel eens. Het is echt een luxe probleem als we helemaal vanaf de bank moeten opstaan om naar de lichtknop te lopen. Heel dat pokke eind lopen, je verwacht toch zeker niet dat we dat doen als het nog niet echt pikkedonker is? Of helemaal naar de voordeur moeten lopen om de toegangspoort open te maken voor visite. Pfff, hou op schei uit. Met een schakelaar die je op afstand kunt bedienen is dat allemaal verleden tijd.

Deurbel

Een van de meest gewilde producten, wat handsfree betreft, is een deurbel. Met een notificatie op jouw telefoon kun je gelijk weten wanneer er iemand voor de deur staat, of je nu thuis bent of niet! En wat dacht je van als er bezoek staat waar je helemaal niet op zit te wachten? Je kunt via de app zo zien of die vervelende buurvrouw weer eens voor de deur staat. Dan kun je gewoon via de app laten weten dat je er toevallig niet bent!

Bekijk ook:
Ring video deurbel 3 review

Smart huis zonder zelf aanwezig te zijn

Wist je dat je in bepaalde gevallen zelfs jouw smart huis kunt laten bedienen zonder dat jij thuis bent? Wanneer je een sensor installeert en koppelt aan jouw schakelaar, kan deze allerlei bewegingen coördineren. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat als er iemand langs de schuur loopt dat het licht daar aan gaat, maar je kunt ook zeggen dat je een notificatie wilt krijgen als er beweging is in de tuin. Zo weet jij precies hoe het met jouw huis gaat terwijl jij niet thuis bent.

Smart is de toekomst

Tegenwoordig willen we steeds meer dat alles automatisch gaat. Het zou dan ook geen verassing zijn als, in het huis van de toekomst, alles automatisch voor ons gedaan wordt. Er bestaan zelfs al koffiemachines die automatisch op een bepaald tijdstip een bakje koffie zetten. Het is een kwestie van tijd voordat we te maken krijgen met huizen die compleet door computer systemen draaiend worden gehouden.

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

935

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.