Gazon maaien

Lekker aan de slag in de tuin of op het land

0 Shares

Het mooie weer komt er weer aan en dat betekent dat we binnenkort weer met z’n allen in de tuin  of op het land aan het werk zijn. Of het nu gaat om jouw eigen gazonnetje of wanneer we het op een grotere schaal gaan bekijken. Bij mdsbv.nl zit u altijd goed. Dankzij een ruime keuze op het gebied van voertuigen en apparaten voor jouw grond zit ook zeker de machine van jouw dromen erbij.

Geniet van het gemak

Gemak is natuurlijk waar het om draait als het gaat om het onderhoud van een groene zone. Of die groene zone nou je eigen tuin is of wanneer jouw bedrijf zich bezighoudt met het beheer van groene zones. Natuurlijk is en blijft een tractor de belangrijkste machine als het gaat om de landbouw, en dat zal ook zeker zo blijven. Maar hoe praktisch is het om een trekker te laten rondrijden in je eigen tuin. Niet echt toch?

Vandaag de dag zijn er daarom ook speciale trekkers, met twee wielen. Stukje kleiner en veel handzamer, je kunt hem namelijk gewoon bedienen met de hand. Met tal van opzetstukken kun je deze handtractor precies de taken laten uitvoeren die nodig zijn.

Automatische beregening van jouw tuin

Je herkent het vast wel. Midden in de zomer ziet je gazon er heel slecht uit, is alles verdord en hoop je maar weer dat het volgend jaar goed komt. Waarom laat je in dat geval je tuin niet gewoon automatisch beregenen? Met een uitgebreide installatie krijgt jouw tuin voldoende water en zal deze niet uitdrogen wanneer je het op de juiste manier gebruikt. Daarnaast scheelt het jezelf ook weer een hele hoop gepruts en natte kleren op het gebied van het aansluiten van sproeiers in de zomer.

Nieuw gazon? Trek de oude er gemakkelijk uit!

Wanneer jouw mooie gazonnetje aan vervanging toe is kan dat flink wat werk kosten. Maar met een graszodensnijder zorg jij ervoor dat je binnen no-time je hele grasmat kunt oprollen en verwijderen. Een graszodensnijder snijdt namelijk in de grond, zo’n 30 tot 40 centimeter, en snijdt zo de stukken gras los van elkaar. Dat is nog eens even wat anders dan uren ploeteren met een schop. Wanneer je oude grasmat er uit is, leg je er vervolgens zo weer een nieuwe in! Ideaal toch?

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vandaag
Wat vind jij?
Quizzen
Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.