Elon Musk

In dit opmerkelijke huis woont multimiljardair Elon Musk

0 Shares

Als we aan de rijkste persoon op aarde denken dan verwachten we dat hij in een villa woont dat tientallen miljoenen euro’s kost. Dat is in het geval van SpaceX oprichter en Tesla baas Elon Musk niet het geval. De multimiljardair houdt er een bescheiden levensstijl op na, en dat is te zien aan zijn huis, dat spotgoedkoop is.

De rijkste man op aarde

Met een geschat vermogen van maar liefst 187 miljard dollar kan Elon Musk elk huis op aarde (en daarbuiten) aanschaffen. De CEO van Tesla staat al jaren aan de top van de rijkste mensen op aarde, en zijn vermogen blijft maar groeien. Je zou dus verwachten dat Musk in alle luxe en comfort woont en slaapt, maar niets is minder waar. Hij houdt er een bescheiden levensstijl op na, en woont zeer eenvoudig.

Het huis waar de oprichter van SpaceX woont is niet zomaar een huis, maar een woning van 37 vierkante meter, dat ‘Boxabl Casita’ wordt genoemd. Het is een prefab huis (prefab staat voor prefabricage). Dat wil zeggen dat alle onderdelen van tevoren in een fabriek worden gemaakt. Het huis kan dus in elkaar worden gezet, maar ook uit elkaar worden gehaald en verplaatst.

Bekijk ook:
Zo werkt geur (en neutraliseer je geuren in huis)

Het bescheiden huis van Elon Musk

Hij reist veel en heeft dus niet veel aan een gigantische villa, zo redeneert hij zelf. Zijn keuze voor een ‘Boxabl Casita’ is dus uit praktische overwegingen gemaakt. In deze prefab huizen is al het noodzakelijke te vinden, zoals een keuken, slaapkamer, een woongedeelte en een aparte badkamer. Het is vergelijkbaar met een studio en kunnen zomaar een uitkomst zijn voor de steeds groter wordende vraag naar betaalbare huizen.

We hebben hieronder een filmpje geplaatst dat een beeld geeft van het huis waar de multimiljardair in woont als hij niet aan het werk is. Hoewel we allemaal verwachten dat Elon Musk in een gigantisch huis woont, is het tegendeel dus waar. Voor 50.000 dollar is dit huis voorzien van alle basisbenodigdheden, iets waar Musk blijkbaar meer dan genoeg aan heeft. Bekijk hieronder de beelden van een ‘Boxabl Casita’.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

150
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.