raket militaire wapens

Elon Musk wil herbruikbare raket bouwen die wapens binnen één uur kan afleveren

0 Shares

SpaceX is bezig met een raket te bouwen die overal ter wereld wapens kan leveren binnen één uur. De raket zou ongeveer net zo veel kunnen dragen als een Boeing C-17 Globemaster III. Er wordt verwacht dat de eerste testen volgend jaar zullen beginnen.

Raket om wapens af te leveren

Even ter vergelijking, een Boeing C-17 zou op maximale snelheid ongeveer 15 uur doen over dezelfde afstand. Er wordt nu eerst gekeken naar de potentiële kosten en uitdagingen die nodig zijn om vracht wereldwijd binnen één uur te leveren. Een van de grootste voordelen van dit soort transport is dat er geen toestemming nodig is om door het luchtruim van een land te vliegen.

Realisatie

Om dit idee te realiseren is het belangrijk dat er veilig en precies geland kan worden. Mensen worden ook de ruimte ingestuurd, dat is dus niet het probleem, maar het landen is de uitdaging. Hoe zou het landen? Met een parachute? En kunnen ze dan wel garanderen dat het op de juiste plek terecht komt? Tevens wordt er ook gevraagd wat er zo belangrijk zou zijn dat er militaire wapens door de ruimte gestuurd moeten worden.

 

Bekijk ook:

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.