Ga voor een industriële uitstraling met een betonlook gietvloer 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Ga voor een industriële uitstraling met een betonlook gietvloer

Wil je een vloer met industriële uitstraling en een naadloze betonlook? Kies dan voor een gietvloer betonlook, een zeer trendy en zeer populaire gietvloer. Met een gietvloer betonlook heb je een zeer stijlvolle vloer en creëer je als het ware open ruimtes. De gietvloer betonlook is van kunststof in plaats van echt beton. De vloer is geschikt als ondergrond in je huis maar zeker ook te gebruiken in bedrijfspanden. 

Een waterbestendige vloer die onderhoudsarm is; dat is wat de mensen zoeken!

Kies je voor een gietvloer betonlook, dan kies je voor een waterdichte vloer die ook nog eens zo goed als onderhoudsarm is. Net als alle andere gietvloeren is een gietvloer betonlook gemakkelijk schoon te houden. Ook in combinatie met vloerverwarming is een gietvloer betonlook een aanrader. De prijs? Die is sterk afhankelijk van een aantal factoren als bijvoorbeeld de grootte van de te leggen vloer, het type ondergrond dat er ligt en het aantal uren dat nodig is om de vloer laagje voor laagje aan te brengen. Juist vanwege de vele voordelen zijn bedrijven als Gietvloerbetonlook.nl en Gietvloer Rotterdam op het moment erg populair.

Je maakt de gietvloer betonlook gewoon schoon met stofzuiger en dweil

Vooral het reinigen van de gietvloer betonlook is zo gemakkelijk, dat dit door de meeste mensen die voor een gietvloer kiezen als voornaamste reden genoemd wordt waarom ze een dergelijke vloer kopen. Je reinigt thuis gewoon heel eenvoudig met de bekende stofzuiger en de al even bekende dweil, meer is niet nodig. Bovendien neemt het gladde oppervlak van de gietvloer betonlook snel vuil op met de dweil en de stofzuiger. En zo houd je op erg eenvoudige wijze de vloer schoon, waar je verder dus eigenlijk geen omkijken meer naar hebt als ie eenmaal aangebracht is. Behalve dat haal je echter vooral een heel fraaie vloer in je huis.

Er is een gietvloer betonlook voor elk type ondergrond

Er is een gietvloer betonlook voor elk type ondergrond. Bovendien kun je een gietvloer betonlook gemakkelijk over een andere vloer leggen. Een gietvloer is namelijk heel erg dun. Je kunt een dergelijke vloer overigens ook gewoon over een houten vloer leggen. Hoef je de oude vloer dus niet eerst uit te breken. Scheelt je tijd en geld, want zeker als je al een gietvloer had liggen dan zul je merken dat je die best lastig weer weg kunt halen. Tenslotte; een gietvloer betonlook houdt figuurlijk van hard werken en is dus in hoge mate belastbaar. Niet voor niets wordt ook de lange levensduur als voornaam pluspunt genoemd.

Bekijk ook:
De beste robotstofzuigers; een top 5!

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.