opblaasbare grafkist
Saved Read later
Deel dit bericht

Met deze opblaasbare grafkist rust je de hele zomer in vrede

Als je een broertje dood hebt aan de zon, maar toch wilt recreëren op het water, dan is deze opblaasbare grafkist een uitkomst. Met deze kist rust je in vrede op het strand. Wat heb je aan een saai luchtbed als je ook in een roze grafkist op het water kunt dobberen? Dit is het ideale artikel voor de bloedzuigers onder ons, laat die zomer maar beginnen.

Opblaasbare grafkist

Deze gave grafkist wordt verkocht door een Amerikaans bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in opblaasbare artikelen. Het bedrijf heet Pom Pom Floats en stuurt dit soort grafkisten de hele wereld over. Of er in de gebruiksaanwijzing staat vermeld dat je hem met je laatste adem op moet blazen weten we niet, daarvoor moeten we hem eerst bestellen.

Dat gifroze kleurtje maakt het helemaal af, die is vanuit de ruimte nog te zien. Dus als je per ongeluk in slaap valt tijdens het dobberen, en je later wakker wordt in het midden van een oceaan, dan kan dit felle kleurtje zomaar je redding zijn, en hoef je niet verplaatst te worden naar een echte grafkist.

Bekijk ook:
Schermtijd verminderen? Dit doe je met deze drie praktische tips!

Dobber in vrede

Je kunt met deze opblaasbare grafkist dus dobberen in vrede. Als je last hebt van al die vrolijke mensen om je heen, dan heb je de mogelijkheid om de eveneens opblaasbare deksel op de kist te doen. Dan hoef je jezelf niet meer te ergeren aan al die stervelingen. Met deze grafkist maak je van elk feestje een dode boel, en dat is wat je wilt op een zomerse dag.

De kist is in meerdere kleuren verkrijgbaar en kan gebruikt worden door twee personen. Jullie kunnen lekker bovenop elkaar in de kist liggen, of een tweede persoon gebruikt de deksel als bootje, handig toch? Deze zomer kan voor jou niet meer stuk. Speciaal voor de kleurrijke vampieren die wat diversiteit willen uitstralen is dit een must-have. Dus waar wacht je op? Daarna kun je na een dag aan het water lekker naar de opblaasbare kroeg in je tuin.

Bekijk ook:
Creatieve ideeën voor wandbekleding die je woning transformeren

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.