Verhalen vertellen met films: vakwerk vanuit Amsterdam 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Verhalen vertellen met films: vakwerk vanuit Amsterdam

Schrijvers zijn in staat om een verhaal in woorden perfect te vertellen. Als je een goed boek leest, word je hier volledig ingezogen. Je ziet het verhaal uit het boek helemaal voor je. En je kunt een écht goed boek in één teug uitlezen. Maar, niet alle verhalen lenen zich voor een boek. Sommige verhalen moeten simpelweg in beeld uitgedrukt worden, zoals ook Wirtz begrepen heeft.

Dit videoproductie bedrijf vindt zijn oorsprong in Amsterdam. Vanuit de hoofdstad van ons land worden de prachtigste video’s gemaakt, waarvoor Wirtz ook al meerdere awards heeft gewonnen. Zo heeft dit bedrijf in 2020 de prestigieuze Gouden Dolfijn gewonnen. Ook werd in 2022 de Golden Award of Montreux binnengesleept. Deze awards geven duidelijk aan dat Wirtz tot de top van videoproductie bedrijven in ons land behoort.

Wat doet Wirtz precies?

Wirtz creëert een verhaal voor je en drukt dit aan de hand van beelden duidelijk uit. Het bedrijf bedenkt de complete setting, de verhaallijn van een korte video en de algehele ‘vibe’. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met de wens van de klant. De wens die bijvoorbeeld betrekking heeft op de boodschap die met de video overgebracht moet worden.

Door de jaren heen heeft Wirtz veel video’s uitgebracht. Dit zijn geen video’s die in de bioscoop draaien, maar zijn korte bedrijfsvideo’s. Video’s waarmee een bedrijf zichzelf voorstelt, waarmee producten gepromoot worden of waarmee aan de naamsbekendheid gewerkt kan worden. Binnen het aanbod van Wirtz kan duidelijk onderscheid gemaakt worden tussen de verschillende producten.

Bekijk ook:
Unieke verzendverpakkingen: Dit zijn de nieuwste trends voor webshops in 2024

Animatiefilm

Wil je met je bedrijf een krachtige boodschap overbrengen? Wil je een nieuw product of dienst onder de aandacht bij potentiële klanten brengen? Of wil je meer je publiek bij je merk betrekken? Dit kan Wirtz allemaal voor elkaar krijgen middels een prachtige animatiefilm.

Waar een goede animatiefilm aan moet voldoen? Daar kunnen de specialisten van Wirtz je alles over vertellen. Wirtz heeft namelijk reeds tientallen animatie producties uitgebracht, waarvan je online meerdere voorbeelden kunt vinden. Goed om te weten: Wirtz maakt de animatiefilms in meerdere animatiestijlen. Voor zowel 2D- als 3D animatie draait dit productiebedrijf zijn hand niet om.

Bedrijfsfilm

Het laten maken van een bedrijfsfilm is altijd een goed idee. Zo wijst onderzoek uit dat een video tot 4 keer zo boeiend is als statische content. Het is daarom voor de groei van je onderneming interessant om een bedrijfsfilm te laten maken. Ook daarvoor kun je bij de specialisten van Wirtz aankloppen.

Het maken van een professionele bedrijfsvideo is geen gesneden koek. Er moet rekening worden gehouden met het bedrijf zelf, met de boodschap die overgebracht moet worden en met de doelgroep. Gelukkig weten de specialisten van Wirtz als geen ander hoe een unieke, creatieve en sprekende bedrijfsfilm gemaakt kan worden.

Experience

Wil je een verhaal tot leven brengen? Dat kun je met een film doen, maar je kunt ook voor een compleet experience concept kiezen. Voor een dergelijk concept kun je ook bij Wirtz aankloppen.

Bekijk ook:
Zo krijg jij de perfecte respons op je direct mailing campagne!

In de afgelopen jaren heeft Wirtz ook op dit gebied hoge punten weten te scoren. Zo is dit bedrijf verantwoordelijk voor de Heineken Experience, voor de KPN Experience en voor meerdere concepten in verschillende musea. Met een dergelijke experience wordt de beleving van bezoekers verder geoptimaliseerd!

Livestreams

Ten tijde van corona ontstond er een grote vraag naar livestreams. Daar heeft Wirtz ook perfect op in weten te spelen. Zij hebben zich gespecialiseerd in het perfect organiseren van een livestream. De technologie is uitmuntend, evenals de beeld- en geluidskwaliteit. Op dit vlak heeft Wirtz grote klanten, zoals de Rijksoverheid en ProRail.

Video productie

Ook voor overige video productie kun je bij Wirtz aankloppen:

  • Social video: aan de naamsbekendheid werken, is goed mogelijk via social media. Om op social media op te vallen, kun je door Wirtz een geweldige social video laten maken. Houd er wel rekening mee dat zo’n video al snel volledig viraal kan gaan…
  • Viral video: voor een viral video productie zit je ook bij Wirtz goed. Dit bedrijf heeft meerdere video’s gemaakt en uitgebracht die uiteindelijk viraal zijn gegaan. Succesvol viraal gaan, is bij Wirtz ongeveer maandelijks aan de orde.

Wil je graag met je onderneming groeien? Een goede bedrijfsinvestering is dan één van bovenstaande producten van Wirtz! Voor tal van producties staat Wirtz graag voor je klaar.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

874

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.