online bijverdienen
Saved Read later
Deel dit bericht

Online bijverdienen? Dit zijn de makkelijkste bijbaantjes vanuit huis

Wanneer het lekker weer is buiten, het zonnetje schijnt, en er een klein maar lekker briesje staat, zou je het liefst willen dat je hele dagen thuis kon zitten. Gewoon even geen werk, niemand om je heen, alleen jij en het lekkere weer. Of misschien zou je dit juist willen in de koude maanden omdat je dan als een opgerolde burrito in je bed kan blijven liggen. Wat als ik je zou vertellen dat dit allemaal zou kunnen terwijl je online kunt bijverdienen? Zou je het aanbod dan met beide handen grijpen en nooit meer loslaten?

Thuis bijverdienen is tegenwoordig makkelijker dan ooit dankzij de technologie die we hebben. Het leuke ervan is dat je niet eens zo heel veel hoeft te kennen of kunnen. Natuurlijk zijn er altijd wel klusjes die meer ervaring eisen dan de ander, maar alles is te leren als je er genoeg doorzettingsvermogen voor hebt. Je kunt zelfs met sommige baantjes een volledig maandsalaris binnen harken. Wellicht is het de moeite waard om toch eens te kijken.

Online bijverdienen als Chat Operator

Een van de bekendste manieren van online bijverdienen is chat operator. Er zit hier alleen wel een addertje onder het gras.. Veel doodgewone, onschuldige mensen denken dat je bij deze baan lekker kan chatten met anderen over het dagelijkse leven. Een beetje alsof je eenzame ouderen gezelschap houdt. Niets is minder waar. Als chat operator is het jouw taak om de mannen (of vrouwen) aan de andere kant van het scherm op te winden met jouw woorden. Het liefst zo lang mogelijk zodat het meeste geld binnenkomt. En ja, zelfs voor het opgeilen van vreemde mannen moet je een screening afleggen. In jouw sollicitatie moet je de werkgever kunnen overtuigen dat jij opwindend kunt chatten en dit gesprek op gang kan houden. Dit baantje is dus niet voor iedereen weggelegd, maar je kunt er wel heel lekker mee verdienen. Sommige chat operators verdienen wel meer dan 2000 euro per maand hiermee. Meestal wordt je tussen de 0,10 en 0,15 cent betaald per bericht, en daar komen nog bonusregelingen bovenop.

Bekijk ook:
Het bijzondere verhaal achter de rijkste Nederlander van dit moment

chat operator

Enquêtes invullen

Er zijn waarschijnlijk heel veel mensen onder ons die dit wel eens geprobeerd hebben. Enquêtes invullen kan een leuke manier zijn om wat extra centjes te verdienen, maar je moet hier behoorlijk veel tijd in steken om er iets voor terug te krijgen. Vaak krijg je maar een paar cent per ingevulde enquête en moet je een bepaald bedrag raken voordat het uitbetaald mag worden. Het schuift dus niet zo heel veel maar je hoeft er ook niet veel voor te doen. Als je hier actief mee bezig bent op verschillende websites zou je zomaar 500 euro per maand rijker kunnen zijn.

YouTube

Een van de meest populaire manieren om tegenwoordig online wat bij te verdienen online is via YouTube. Je zou bijvoorbeeld jouw dagelijkse leven op een leuke manier kunnen filmen, maar je kunt er ook voor kiezen om wekelijks een video op het internet te zetten over iets waar jij met veel passie over vertelt. Wat dacht je bijvoorbeeld van jouw game skills uitgebreid aan de wereld laten zien? Of misschien ben jij wel een kei in taarten versieren! Denk jij nergens goed in te zijn? Film jezelf dan eens terwijl je jezelf nieuwe uitdagingen geeft, dat vinden mensen ook hartstikke leuk om te zien! De truc is hier wel om te zorgen dat veel mensen jouw video uiteindelijk gaan zien. Des te meer mensen jouw video bekijken, des te meer inkomsten jij kunt hebben.

vloggen

Freelance werk

Heb jij een verborgen talent voor bijvoorbeeld webdesign? Of schrijven? Misschien ben je wel een absolute uitblinker in grappige stemmetjes! Wat jouw verborgen talent ook is, je zal er vast wel iets mee kunnen verdienen op een freelance website. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op Fiverr. Daar zul je zien dat echt werkelijk allerlei soorten talenten gebruikt worden. Natuurlijk kun je ook naar andere freelance websites gaan kijken, maar het voordeel van Fiverr is dat je gelijk kunt beginnen met klanten werven. Je hoeft niet persé een test of iets in te vullen om jouw talenten te laten beoordelen.

Bekijk ook:
Optimaliseer jouw netwerkervaring: Het belang van visitekaartjes met QR code

Dropshipping

Een methode die veel gebruikt wordt om producten te verkopen is dropshipping. Hierbij heb jij een eigen webshop en bepaal jij zelf jouw prijzen. Het voordeel van dropshipping is dat je geen eigen voorraad hoeft te hebben. De klant bestelt een product uit jouw webshop, jij geeft dit door aan de leverancier, en de leverancier zorgt ervoor dat het pakketje bij de klant afgeleverd wordt. Simpel toch? Het lijkt de ideale manier om online bij te verdienen. Het nadeel van dropshipping is wel dat steeds meer mensen dit afkeuren. Klanten komen erachter dat jouw product ergens anders veel goedkoper gekocht kan worden (bijvoorbeeld bij de leverancier) en zullen al gauw jou de rug toekeren. Dropshipping vergt dus wel een goede strategie.

dropshipping

Websites testen

Wat is het toch heerlijk om een website te bekijken die goed functioneert. Maar dit is natuurlijk niet vanzelf gegaan. Voordat de website online is gegaan zijn er veel testen geweest om te kijken of alles werkt zoals het hoort. Vaak wordt dit niet door de webdesigner zelf gedaan, maar worden daar mensen voor ingehuurd. Wil jij ook online bijverdienen? Jij zou één van deze mensen kunnen zijn. Het enige wat je hoeft te kunnen is weten hoe een website hoort te werken en alle knoppen uitproberen. Is er iets wat niet helemaal werkt zoals het hoort? Dan geef jij dit door aan jouw contactpersoon. Heb je geen problemen kunnen vinden en werkt alles naar behoren? Dat is hartstikke tof! In beide gevallen heb jij gedaan wat je moest doen. De vergoeding hiervan kan heel erg verschillen en het is goed om je wat meer te verdiepen in de mogelijkheden.

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.