Top 5 leukste promotiewerk jobs 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 5 leukste promotiewerk jobs

Promotiewerk wordt ook wel gezien als één van de leukste bijbanen die je kan hebben. Regelmatig vinden we promotiewerk ook terug in de lijstjes met de best betaalde bijbaantjes. Wanneer je promotiewerk wilt gaan doen dan dien je goed met andere mensen om te kunnen gaan.

Het gaat hier namelijk allemaal om klantbeleving dus dien je enthousiast te zijn en een open houding te hebben. Niet alleen over het product of de dienst zelf die je weg zet, maar ook over het algemeen. Je bent namelijk een groot gedeelte van de tijd super gezellig met mensen in contact. Dan kan je er niet bij gaan staan als een stijve hark met een gesloten houding, want dat stoot mensen juist af. Herken jij jezelf in bovenstaande factoren en zoek jij nog een bijbaan? Denk jij in oplossingen in plaats van problemen? Dan is promotiewerk wellicht een goede optie voor jou!

Dit zijn de 5 leukste promotiewerk jobs

Online zijn er veel interessante promotiewerk jobs te vinden. Het leuke is dat je ook altijd met anderen aan het werk gaat. Geen dag is hetzelfde als je dit type werk doet. Wanneer jij je aanmeld voor promotiewerk dan kom je in een promotieteam terecht. Promotieteams bestaan uit enkele heren en/of dames die op een gekozen locatie een product of dienst promoten. En dat kan zo maar voor één van onderstaande 5 leukste promotie jobs zijn.

  1. Promotiewerk op evenementen en festivals. De plek waar veel bezoekers komen en waar je ook nog eens een dagje festival krijgt. Festivalbezoekers zijn vaak reuze enthousiast en je hebt de leukste gesprekken.
  2. Werken in de steden en de winkelcentra. De hele dag tussen de mensen op een drukke en leuke locatie.
  3. Werken op het strand. Ideaal als het een beetje zomers weer is. Pak je gelijk wat zonnestralen mee.
  4. Werken voor je favoriete merk. Regelmatig zie je merken als Heineken, Chanel, Rivella, Radio 538 en Tony’s Chocolonely voorbijkomen. Hoe cool is het om die merken te mogen promoten?
  5. Teamleider van een promotieteam worden. Als teamleider ga je aan het werk voor verschillende merken. Je zorgt ervoor dat jij en jouw team een mooie promotieactie neerzetten.
Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.