Moeders opgelet: deze luiertas moet je gewoon hebben 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Moeders opgelet: deze luiertas moet je gewoon hebben

Bestaande moeders zullen heel goed weten dat een baby ontzettend veel energie en organisatie vraagt, maar nieuwe moeders willen dit nog wel eens onderschatten. Gelukkig zijn er hulpmiddelen waardoor alles een beetje makkelijker wordt. Ben jij een (aanstaande) moeder? Dan is een luiertas zeker één van de benodigdheden die jouw leven makkelijker gaat maken.

Luiertas kopen

Je vraagt je waarschijnlijk af waarom je in hemelsnaam een tas nodig hebt speciaal voor de luiers. Een plastic tas doet het toch ook prima? Daar heb je helemaal gelijk in, maar een luiertas heeft veel meer functies dan alleen de luiers bewaren. Je moet het een beetje zien als de handtas voor moeders. De luiers gaan inderdaad in de tas, samen met de doekjes, maar ook de flesjes, speeltjes, schone kleren en allerlei andere benodigdheden kunnen in de tas gestopt worden. Sommige tassen hebben zelfs een flessenwarmhouder ingebouwd!

Bekijk ook:
De beste kinderwagens; onze top 5!

Welke luiertas kiezen?

Persoonlijk ben ik fan van de rugzak luiertas van NanaBeebi. Voorheen heb ik een schoudertas gehad maar ik merkte toch wel dat dit na een tijdje door begon te wegen. Niet echt ideaal als we een dagje uit gingen. Dit komt doordat ik last begon te krijgen van mijn schouders als ik ‘m te lang droeg. Met zo’n rugzak luiertas had ik vrij weinig last omdat het gewicht eerlijk verdeeld werd. Tegelijkertijd had deze luiertas ook ergonomische schouderbanden, wat veel fijner aanvoelde. Iets wat de meeste luiertassen niet hebben. Ook kon ik de vakjes eigenlijk veel beter benutten.

Moeders opgelet: deze luiertas moet je gewoon hebben 16

Rugzak luiertas

Wat heeft zo'n rugzak luiertas dan precies wat een normale luiertas niet heeft? Om te beginnen zit er een heel handig vakje in waar je de billendoekjes gewoon één voor één uit kunt trekken. Dat bespaart al flink wat ruimte in de tas zelf. Daarnaast zat er ook nog een flessenwarmhouder bij die aan de tas vastgemaakt kon worden. Nu had ik deze zelf niet nodig omdat mijn kinderen niet meer aan de fles zaten, maar ik kan me best voorstellen dat dit voor nieuwe moeders ideaal is. En laten we nu eens eerlijk toegeven, er zijn nog veel te weinig plekken waar je even in alle rust jouw kind kunt verschonen, dus dan is het verschoonmatje wat erbij geleverd werd ook wel handig. Dat werkt toch iets fijner dan een schone plek moeten zoeken om jouw kind neer te leggen.

Luiertas indelen

Het voordeel van zo'n luiertas is dat je hem veel beter kunt indelen. Met mijn vorige luiertas moest alles vrijwel in één vak gelegd worden waardoor het overzicht al gauw kwijt was. Ik heb nu gewoon een apart vakje voor de doekjes, luiers, schone kleren, snacks en noem het maar op. Er zaten trouwens ook kinderwagen clips bij, maar ook die hoef ik niet te gebruiken omdat mijn kinderen al zelfstandig kunnen lopen en hier dol op zijn.

Bekijk ook:
De beste babyfoons met camera; een top 5!

De NanaBeebi luiertas

Mocht je nog op zoek zijn naar een rugzak luiertas, dan kan ik me geen betere luiertas voorstellen dan de NanaBeebi. Pas geleden nog beoordeeld tot de best verkochte luiertas van het afgelopen jaar. Ik zie steeds meer mama’s om me heen die voor deze luiertas rugzak kiezen, omdat deze tas eigenlijk alles biedt wat je als moeder nodig hebt. Een handige luiertas die jaren meegaat.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.