Vrouw schiet op inbrekers 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Vrouw schiet op inbrekers

Als je vredig ligt te slapen dan wil je niet worden gestoord. De drie inbrekers in deze video hebben dat geweten. Ze besloten om in het holst van de nacht in het huis van een vrouw in te breken, waar ze, op zijn zachtst gezegd, niet van gediend was. Als roofdieren slopen de criminelen door het huis, opzoek naar haar waardevolle spulletjes. Waar ze geen rekening mee hadden gehouden is het scherpe gehoor en de wapencollectie van de bewoonster.

Op een gegeven moment zijn de rollen omgedraaid, de jagers worden prooien. In haar nachtjapon stormt de bewoonster als John wick door het huis, rennend, schietend op alles wat beweegt. De inbrekers schrikken zich kapot en kiezen het hazenpad, al was er één het haasje want die kreeg een lading lood in zijn lijf gepompt en legde daarbij het loodje. De rest moet maar een andere bedrijfstak kiezen, want gevarengeld zit er niet in. Of de vrouw daarna weer rustig is gaan slapen weten we niet, wel dat we er nooit ongevraagd een kopje suiker gaan lenen.

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.