Saved Read later
Deel dit bericht

Zo ziet jaren ‘90 bombshell Alicia Silverstone er nu uit

We waren allemaal wel een beetje verliefd op haar; Alicia Silverstone, de Amerikaanse crush, the girl nextdoor, en de favoriete chick van rockband Aerosmith. Ze kwam steevast in hun videoclips voor, wat zorgde voor haar doorbraak in de filmindustrie. Alicia is nu 46 jaar, maar hoe ziet ze er tegenwoordig uit? Laten we je eerst even een paar decennia mee het verleden in nemen.

Aerosmith en Batman

Halverwege de jaren ‘90 werd de blondine een tieneridool door haar verschijningen in de videoclips van rockband Aerosmith. De band was toen al legendarisch, en dat werd Alicia Silverstone ook door haar optredens in Crying, Amazing, en Crazy. Ze werd in een klap een bombshell, tieneridool, en sekssymbool. Ze bleek een acteertalent te zijn, waarna ze al snel rollen in Hollywoodfilms kreeg aangeboden.

Ze werd het favoriete schoolmeisje, het favoriete buurmeisje, en die chick die veel jongens graag boven hun bed hebben hangen (en nog liever in bed wilden hebben). Door haar rollen in Batman en Clueless wist ze haar positie in de filmwereld te vestigen. Voor haar film The Crush ontving de blondine een MTV Movie Award, ze wist ook een American Comedy Award binnen te slepen.

Bekijk ook:
Leukste pretparken van Nederland

Alicia Silverstone op Instagram

De actrice is erg actief op social media, waar ze regelmatig foto’s van haar privéleven plaatst. Ze is inmiddels 46 jaar, maar mag er nog zeker wezen. De blondine is nog steeds actief in de filmwereld, en was afgelopen jaar nog te zien in de films Last Survivor en The Requin. Ze heeft een indrukwekkende filmografie opgebouwd, en speelde in meerdere televisieseries.

Alicia heeft 2 miljoen volgers op Instagram, waar uiteraard alle Hollywoodsterren tussen staan. We hebben hieronder een aantal recente foto’s van haar geplaatst, en kunnen concluderen dat ze in de afgelopen decennia goed voor zichzelf heeft gezorgd. Alicia Silverstone staat nog steeds in het toplijstje van Hollywood, dat is duidelijk.

2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.