Nieuwe verzamelplek voor wooninspiratie 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Nieuwe verzamelplek voor wooninspiratie

Dordrecht 10 januari 2023– De woningmarkt zit op slot, niet een huis kopen maar de trend voor 2023 is om je huis mooier te maken, te verbouwen en/of te verduurzamen.

Websites met wooninspiratie zijn populairder dan ooit maar de echte inspiratie krijg je van de wooninfluencers zelf. Maar waar vind je deze gepassioneerde bloggers en vloggers? Deze vraag inspireerde Stephanie Hopmans om het platform Wooninfluencers.nl te starten. Een platform waar mensen bij elkaar komen die op zoek zijn naar wooninspiratie en mensen die graag wooninspiratie geven.

Wooninfluencers.nl

Op Wooninfluencers.nl vind je dus allemaal toffe content van verschillende wooninfluencers. De een weet alles over designlampen, de ander heeft tips voor de inrichting als je katten hebt en weer iemand anders is helemaal thuis in het verduurzamen van een huis. De wooninfluencers schrijven in hun eigen toon, plaatsen eigen foto’s of hebben wooninspiratie bij elkaar gezocht over een specifiek onderwerp. Ze hebben allemaal een inspirerend verhaal die de bezoekers op nieuwe ideeën kan brengen.

Bekijk ook:
Dyson luchtreinigers; de drie beste modellen op een rijtje

Upcoming influencer

Stephanie Hopmans “Wooninfluencers is niet alleen gemaakt voor de bekendere wooninfluencers, maar juist ook voor de nog net niet ontdekte inspirators. Op deze verzamelplek kan je gemakkelijk zoeken naar je favoriete (upcoming) influencer en deze volgen.”

Dit jonge platform is dan ook zoek naar influencers die graag over wonen schrijven. Je artikelen worden niet alleen op Wooninfluencers geplaatst maar ook op de huizensite Huislijn.nl. Maandelijks kan je artikel dan door 800.000 huizenzoekers gelezen worden. Dus ben je op zoek naar meer volgers en een groter bereik, meld je dan aan. Als extraatje kan je ook nog betaalde schrijfopdrachten ontvangen en dat is toch altijd mooi meegenomen.

Reviews van influencers:

Gerdi: “Bij mijn eerste artikel had ik gelijk al 2x keer zoveel bezoek op mijn blog! Ik heb inmiddels ook al meerdere betaalde schrijfopdrachten gekregen via Wooninfluencers.nl. Echt een aanrader als je wilt doorgroeien.”

Daisy: “Na mijn eerste artikel op Wooninfluencers, had ik al gelijk extra volgers op mijn Instagram en 2 betaalde schrijfopdrachten!“

Bekijk ook:
Vloerrobots: De slimme manier voor moeiteloos onderhoud

Aranka: “Na mijn eerste artikel op Wooninfluencers, had ik al gelijk 2 keer zoveel bezoek op mijn website en 3 betaalde schrijfopdrachten!“

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.