Eerst uit eten en daarna lekker slapen 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Eerst uit eten en daarna lekker slapen

Er zijn mensen die niet langer willen wachten om uit eten te gaan. De horeca gaat volgende maand pas open, maar je kunt nu al genieten van een diner bij kaarslicht. Lees dit verhaal maar.

Lange strandwandeling en bijkletsen

Stel, je wilt graag met die vriendin afspreken. Je hebt elkaar al zo'n lange tijd niet gezien. Je spreekt af om elkaar te ontmoeten op het strand. Samen maken jullie eerst een mooi wandeling en gaan uitgebreid bijkletsen. De afgelopen periode was een bewogen tijd, dat levert genoeg gespreksstof op. En al die tijd binnen zitten, is ook niet gezond. Ideaal dus, dat je nu even de benen kunt strekken. En heerlijk kunt uitwaaien.

Aan het eind van de dag heb je wel trek gekregen. Een lekker hapje en een drankje zou welkom zijn. Jammergenoeg is alles gesloten. Behalve, dat hotel daar in de duinen. Wat nu. Het plan is als volgt. Je boekt een kamer en checked in voor één nacht.

Bekijk ook:
De betekenis van dromen: wat betekent jouw droom?

Hapje, drankje, dutje

Hoe krom is dat? Je bent nu ineens hotelgast geworden. En dat betekent dat je in het hotelrestaurant mag eten en drinken. De avond kan niet meer stuk. Je gaat uitgebreid dineren, neemt een gezellig glaasje erbij en geen haan die er naar kraait. Vervolgens ga je aan het eind van de avond naar je kamer en stap je in bed. De volgende ochtend krijg je zelfs nog een uitgebreid ontbijt, weer in datzelfde restaurant. En daarna kun je weer huiswaarts.

Dit lijkt vreemd, maar het is waar gebeurd. We leven met zijn allen in een bizarre tijd. En dan gaan mensen rare dingen doen. Geduld is leuk, maar houdt een keertje op. En met een beetje goede wil, kun je de regels van de overheid best creatief interpreteren, zo blijkt.

Uit eten met gratis overnachting

De minister president had het zelf ook al door. Hij had er zelfs een benaming voor; funslapen. Het kan, het mag, maar het is niet de bedoeling. En inderdaad; als je het beschouwd als een etentje met gratis overnachting, is het misschien een beetje prijzig. Dat is waar. Maar ach, je bent er wel eventjes uit geweest. Helemaal legaal ook nog eens.

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.