in

Een ‘normaal’ seksleven ziet er ZO uit

Uit onderzoek blijkt hoe ons seksleven er daadwerkelijk uit ziet

Seks. Er is haast niets persoonlijkers dan dat. En hoe dat seksleven er dan, in jouw ideale wereld, uitziet is nóg persoonlijker. Maar toch zijn we met z’n allen ontzettend benieuwd naar het seksleven van anderen. Maar laten we wel zijn. Het is allemaal niet zo spannend.

Hoeveel seks gemiddeld per week

Gemiddeld hebben koppels zo’n een tot twee keer per week seks. Natuurlijk is dit aan het begin van iedere relatie verschillend. Je zult in het begin door een experimentele fase gaan en samen uit willen zoeken wat jullie prettig vinden. Maar na een tijdje verandert dit en worden er andere prioriteiten gesteld, aldus relatie-expert James Preece.

Zelfde moment, zelfde sessie, iedere week

Voor de gemiddelde relatie is seks absoluut niet iets waar veel tijd voor vrijgemaakt wordt. Sterker nog. Het moment waarop de meeste mensen seks met elkaar hebben wordt vaak van te voren ingepland. Hierdoor vinden de vrijpartijen van de meeste stelletjes plaats op hetzelfde moment, op hetzelfde tijdstip en op dezelfde dag. Daarnaast worden over het algemeen ook precies dezelfde dingen gedaan.

Bekijk ook:
Plantendag, wat is het en 10 bijzondere weetjes over planten

Geen lange relaties meer?

Het is natuurlijk een logische vraag. Zodra je in een lange(re) relatie terecht komt lijk je dus ook veel minder seks te gaan hebben. In werkelijkheid hoeft dat lang niet altijd zo te zijn. Je bent er altijd nog zelf bij. Jullie bepalen samen wanneer, hoe vaak en waar jullie het doen. Dus laat je vooral niet tegenhouden door dit artikel.

 

Bekijk ook:

Geschreven door Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Illegaal fokken van mopshonden stopt niet

Kabinet wil meer beroepsgroepen testen op drugs, alcohol en medicijngebruik