Akon sticht eigen stad in Senegal 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Akon sticht eigen stad in Senegal

Het is officieel. Akon heeft zijn eigen stad in Senegal. De Amerikaanse rapper groeide deels op in Senegal en heeft nu officieel zijn eigen stad.

Cryptostad

De 46-jarige rapper had al eerder plannen voor een eigen stad. Een stad waar alleen met zijn eigen cryptomunt betaald zou kunnen worden. De AKoin. Echter werden deze plannen niet uitgevoerd voor de ogen van het grote publiek.

Geschonken grond

De grond waarop de stad van de rapper gebouwd zal worden is een geschenk van de president van Senegal. Het stuk land telt zo'n acht vierkante kilometer en is op steenworp afstand van de belangrijkste en grootste luchthaven van Senegal gelegen.

Akon for Africa

De van oorsprong Senegalees investeerde eerder deze eeuw in een lading zonnepanelen. Onder de naam “Akon Lightning Africa” plaatste hij deze zonnepanelen in vijftien landen. Dankzij deze enorme investering kan de zonne-energie van Akon nu worden aangeboden in 15 Afrikaanse landen.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.