Kabinet wil meer beroepsgroepen testen op drugs, alcohol en medicijngebruik 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Kabinet wil meer beroepsgroepen testen op drugs, alcohol en medicijngebruik

Het kabinet heeft aangegeven meer beroepsgroepen te willen controleren op het gebruik van drugs, alcohol en medicijnen. Op dit moment worden deze controles uitgevoerd binnen een aantal beroepsgroepen. Hierbij kun je onder andere denken aan piloten, chauffeurs en machinisten. Mensen die veel onderweg zijn en het leven van een ander in hun handen hebben.

Chemische industrie

Allereerst is het kabinet van plan om de chemische industrie aan te pakken. De gevolgen van een fout met gevaarlijke stoffen kunnen niet te overzien zijn. Dat is de reden waarom die branche als eerste aangepakt wordt. Wel zullen er in de toekomst uitbreidingen gaan plaatsvinden naar andere bedrijfstakken.

Té strenge privacywetgeving

De privacywetgeving is enorm streng. Dat maken we dagelijks mee, maar in dit geval is het gewoon vervelend. Door de nieuwe privacywetgeving is het namelijk een stuk lastiger om deze wet in te voeren. Als we heel eerlijk zijn, willen we dit allemaal wel ingevoerd hebben. Want stel je nou voor dat jij of je partner niet thuiskomt van een dag werken, omdat een persoon onder invloed een verkeerde knop heeft ingedrukt. Onvergeeflijk zou dat zijn toch?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.