Dit is het duurste hotel in Amsterdam 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit is het duurste hotel in Amsterdam

Wie dacht dat echte luxe in Nederland niet voorkwam heeft het mis. Er zijn tal van luxueuze hotels in Nederland te vinden. Het grootste aantal van deze hotels is te vinden in onze hoofdstad. Maar wat is nou eigenlijk het duurste hotel in Amsterdam? We gingen voor je op onderzoek uit en kwamen tot de volgende conclusies.

AirBNB en superluxe hotelkamers

In Amsterdam kun je op zich voor een redelijk normaal bedrag overnachten. Het is natuurlijk volledig afhankelijk van wat je zelf wilt. Van kleine hostels tot mensen die hun huis verhuren via AirBNB. Over het algemeen zijn dit de meest betaalbare locaties. Ga je een stapje verder? Dan kom je al snel uit bij een hotel. Maar ook die zijn in de hoofdstad wel voor een redelijke prijs te krijgen, tenzij je echt luxe wilt. Want ook dat kan in onze hoofdstad.

Waldorf Astoria – Van Loon Suite

Een van de duurste hotelkamers van Amsterdam vindt je aan de Herengracht. De hotelkamer van maar liefst 101 vierkante meter is gelegen in het Waldorf Astoria Hotel en is praktisch gezien een compleet appartement. De suite is voorzien van een aparte woonkamer en heeft een badkamer die zich, in de hotelkamer, een verdieping lager bevindt. Voor zo’n 3400 euro per nacht kun je hier overnachten. Valt mee toch?

Bekijk ook:
4 bizarre vakantiebestemmingen

Dit is het duurste hotel in Amsterdam 17

Amstel Hotel – Royal Suite

Dit is het duurste hotel in Amsterdam 18

Ook het wereldberoemde Amstel Hotel kan natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. De Royal Suite is de duurste suite die het hotel te bieden heeft. Met een prachtig uitzicht over onder andere de Amstel en de stad Amsterdam kun je zeker genieten van een overnachting in deze ruime suite. Daarnaast is de kamer ingericht in de klassieke Franse stijl. Voor iets meer dan 3400 euro per nacht kun je overnachten op deze toplocatie.

Conservatorium Hotel – Penthouse Suite

Als de eerdere twee kamers nog niet voldoende zijn voor je, dan is er ook nog de penthouse suite van het Conservatorium Hotel. Deze gigantische penthouse van 170 vierkante meter biedt je een fantastisch uitzicht in de hoofdstad. Vanuit het penthouse kijk je uit op het Museumplein en het Rijksmuseum. Daarnaast ben je binnen een paar minuten in het Vondelpark. Voor zo’n 4000 euro overnacht je in deze bijzondere kamer.

Bekijk ook:
De leukste bestemmingen voor een groepsreis

A’DAM toren – The Loft

Wanneer de eerder genoemde bedragen toch nog te cheapass zijn voor je, neem dan eens een kijkje in de duurste hotelkamer die Amsterdam te bieden heeft. In tegenstelling tot de andere dure hotelkamers is The Loft niet gelegen in het centrum van Amsterdam. Sterker nog het is gelegen in Amsterdam Noord, aan de andere kant van ’t IJ. Deze luxe hotelkamer is geen onderdeel van het hotel dat op de lager gelegen verdiepingen van de toren is gelegen. 

De inrichting van deze hotelkamer is fantastisch en de kamer is zo groot dat er feesten gegeven kunnen worden met maar liefst 225 gasten. Echter kom je hier niet zo snel binnen als “gewone” burger. De kamer is voornamelijk bedoelt voor commerciële evenementen. 

Voor slechts 10.000 euro per nacht is deze hotelkamer voor jou.

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.