Breng jouw intieme momenten naar een nieuw hoogtepunt 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Breng jouw intieme momenten naar een nieuw hoogtepunt

Met jezelf spelen is natuurlijk heel fijn. Je weet zelf het beste wat je lekker vindt en hoe je tot een hoogtepunt kunt komen. Samen met je partner is het inmiddels ook geen ontdekkingstocht meer hoe je elkaar kunt laten genieten. Toch zijn er manieren om je seksleven te verdiepen en het nog opwindender te maken dan het al was. Het geijkte idee is om je bedavonturen met één andere persoon te delen, maar je kunt het nog spannender maken met z’n drieën. Door een trio ben je niet meer op slechts een persoon gericht en je krijgt van twee personen aandacht en bevrediging terug. Het geeft een extra, derde dimensie tussen de lakens.

Tandje erbij

Een trio kan heel opwindend zijn. Voorwaarde is dat je elkaar de ruimte geeft om te exploreren. Zeker als het de eerste keer is, wil je ontdekken hoe jij en de ander hierop reageert. Seksspeeltjes kunnen bij deze ontdekkingstocht een welkome toevoeging zijn. Bij dames kan het vooral helpen om de spanning weg te nemen en het biedt daarnaast garantie voor genot. Een van de speeltjes die vaak worden gebruikt is de satisfyer. Dit is een luchtdrukvibrator die een vorm van stimulatie op de clitoris uitoefenen. Deze stimulatie met luchtdruk golven zorgen voor een heerlijk orgasme. Zelfs bij vrouwen waarbij het moeite kost om tot een hoogtepunt te komen. Ben je wat gevoeliger en ervaar je deze sensatie als te intens, dan is er tegenwoordig ook de satisfyer pro 2. Dit seksspeeltje veroorzaakt eveneens luchtdruk golven, maar dan zonder direct contact met de clitoris. Dus als je je trio wilt laten slagen, doe er dan een tandje bij en experimenteer met seksspeeltjes.

Bekijk ook:
De 10 beste tips tegen hooikoorts

Geniet samen

Ben je de man in het trio en wil jezelf ook iets extra’s? Dan zijn er ook seksspeeltjes die je tegelijkertijd met een van de partners kunt gebruiken. Dit zijn de koppel toys. Deze speeltjes hebben aan beide kanten, voor zowel de penis als de vagina, een uitgang waarmee je jezelf kunt bevredigen. De derde persoon kan dan genietend toekijken. Op de manier kun je samen genieten en elkaar tot grote hoogtes brengen.

Seksbeurs

Als je nog meer inspiratie op wilt doen dan worden er regelmatig seks beurzen georganiseerd door heel Nederland. Je kunt hier naartoe gaan om te kijken hoe groot de sextoys wereld is en wat er allemaal bestaat op dit front. Van bondage tot rollenspellen, alles is daar te beleven. Je kunt rustig rondlopen en kijken, maar neem ook gerust deel aan een van de onderdelen. Er is een hele afdeling met een scala aan pornofilms voor jong en oud. Het kan heel verdiepend werken om hier samen met je partner naartoe te gaan om daar ideeën op te doen voor tussen de lakens.

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.