Poll bekijken
Saved Read later
Deel dit bericht

Deze 7 dingen moet je juist niet doen op Valentijnsdag

Op Valentijnsdag is het de ideale dag om je geliefde extra te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Veel tortelduifjes kiezen ervoor om een romantisch diner of een filmpje te pakken, andere personen gooien simpelweg een cadeautje op het aanrecht. Welke dingen moet je juist niet doen op de dag van de liefde? We hebben een aantal no-go’s op een rijtje gezet.

Romantiek op Valentijnsdag

Als je jouw geliefde wilt verrassen op de dag van ‘Saint Valentin‘ dan zit je met een bosje rozen of een weekendje weg altijd goed. Anderen pakken het spannender aan en boeken een parachutesprong of een survivaltocht tussen de zeehonden op Texel. Sommige cadeautjes vallen niet in de smaak, maar het is de gedachte die telt, toch?

Er zijn echter geniale lampjes die het totaal verkeerd aanpakken, waarna het liefdesvuurtje definitief dooft. Dit zijn mensen die Valentijnsdag beter kunnen vergeten, want ze maken het er met hun acties alleen maar erger op. Wat moet je absoluut niet doen op de dag van de liefde? Leer de onderstaande lijst uit je hoofd, want dan wordt de kans op een onvergetelijke Valentijnsdag een stuk groter.

Bekijk ook:
Singles Day: de nieuwe Valentijnsdag?

tips Valentijnsdag

De tijdlijn van je ex bekijken

Als je romantisch met je nieuwe vriendin uit eten bent, dan moet je jezelf focussen op haar. Tijdens een avondje uit op je smartphone kijken is sowieso al not done. Als je ook nog de tijdlijn van je ex gaat checken op Valentijn-berichten, dan sla je de plank volledig mis. De kans dat je de volgende dag weer als vrijgezel op Tinder zit, is dan sterk aanwezig.

Haar een huishoudelijk cadeau geven

Als je haar een strijkijzer of een stofzuiger geeft, dan zal ze je dat niet in dank afnemen. Zelfs als een huishoudelijk apparaat kapot is, dan geef je haar dat niet als cadeau op Valentijnsdag. Je zegt hiermee namelijk dat ze zich dienstbaar moet opstellen en dat is niet de boodschap die je uit wil dragen op de dag dat je jouw liefde extra aan haar wil tonen.

Knoflook en uien eten

Als je een romantische avond met je geliefde hebt gepland, dan wil je zo aantrekkelijk mogelijk overkomen. Dat gaat niet lukken als je onderweg naar huis even snel een broodje kebab met extra knoflooksaus en uien naar binnen werkt. Zorg ervoor dat je haar fris en fruitig kan zoenen als je haar vertelt hoeveel je van haar houdt.

Bekijk ook:
Deze moorden werden gepleegd op Valentijnsdag

valentijnsdag diner

Een seksspeeltje geven

Onderzoek heeft uitgewezen dat maar liefst 80% van de vrouwen een erotisch speeltje in het nachtkastje heeft liggen, maar die hebben ze vast niet gekregen op Valentijnsdag. De dag van de liefde draait om tedere genegenheid en romantiek. Als je met een Satisfier thuiskomt op deze dag, dan kun je ervan uit gaan dat ze die ook gaat gebruiken. Pak je dekentje voor op de bank maar vast.

Dronken thuiskomen

Op Valentijnsdag plan je een leuk uitje om de liefde te vieren. Als je eerst even de kroeg induikt – en vervolgens stomdronken met een handjevol vers geplukte bloemen thuiskomt – dan is de toon al gezet. Ze zal het waarderen als je er alles aan doet om haar die dag het gevoel te geven dat jouw wereld om haar draait. Jullie kunnen later op de avond altijd nog een paar flessen wijn opentrekken.

Poll Doe jij mee aan Valentijnsdag?

Altijd!4.8%
Zeker, omdat het verwacht wordt19%
Soms, als ik in een romantische bui ben19%
Ik vermijd winkels met hartjes als de pest57.1%
📊 Bekijk resultaten
Deel dit bericht
Read later
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

384

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.