Valentijnsdag
Valentijnsdag
Saved Read later
Deel dit bericht

5 originele tips om te doen met Valentijnsdag

Valentijnsdag is alweer in aantocht en je kunt nu niet weer met een afgezaagde bos bloemen of knuffelbeer komen aanzetten. Dit keer moet je echt wat beter je best doen, dus bij deze neem ik je mee in leuke tips om jouw lover te verrassen.

Een luxe ontbijt op bed

Een ontbijt op bed mag eigenlijk niet missen op Valentijnsdag. Maar dat zelfgemaakte croissantje kennen we inmiddels wel… hoe leuk is het om een ontbijt op bed te bestellen bij een plaatselijke restaurant of bakkerij. Vaak doen deze ondernemers wel mee met een origineel idee en hiermee kun jij scoren. Daarnaast steun je de horeca er ook mee en dat hebben ze op dit moment hard nodig. En nog een dikke pluspunt: Jij hebt er zelf ook wat aan. 😉

5 originele tips om te doen met Valentijnsdag 15

Doe jullie eerste date over

Je hoeft echt niet steeds iets nieuws te bedenken; het kan heel leuk zijn om -bijvoorbeeld- jullie eerste date over te doen. Beeld je eens in… jullie allereerste date. Alles was zo spannend, zo leuk. Probeer deze date eens na te bootsen. Hadden jullie een actieve date of gingen jullie ergens een hapje eten? Met welk vervoer gingen jullie? Praat er eens over met elkaar en geniet samen van deze terugblikken. Misschien kunnen jullie wel een zelfde soort foto’s met elkaar maken, mits die toen gemaakt zijn natuurlijk! Dit zou wel eens jullie leukste Valentijnsdag ooit kunnen worden.

Doe iets nieuws/spannends

Samen iets nieuws uitproberen wat jullie allebei spannend vinden, kan ontzettend leuk zijn. Je leeft er samen naartoe en zitten allebei vol adrenaline. Door samen deze ervaring te beleven, hebben jullie weer iets nieuws dat je samen kunt delen. Op deze manier maak je weer een mooie herinnering, wat erg leuk is als jullie al heel lang samen zijn. Wie weet gaan jullie wel samen bungee jumpen of parachutespringen. Wat het ook is, het levert leuke verhalen op om later aan de kleinkinderen te vertellen!

Bekijk ook:
5 beste Valentijnsdag cadeaus voor je vriendin

Een tripje naar een onbekende plek

In plaats van steeds naar de bekendere steden te gaan voor een city trip, kun je er ook eens voor kiezen om naar een minder bekende stad te gaan. Op deze manier ontdekken jullie echt samen een nieuw stukje van de wereld. Je kunt al met de voorpret beginnen door de Googelen naar het plaatsje en zo hot spots te vinden. Probeer contact te leggen met de Locals, om de beste plekjes en restaurants te vinden. Dit is natuurlijk ook een goede tip om te doen als je naar hele toeristische plekken gaat. Dankzij de Locals ontdek jij plekken waar andere toeristen niet komen. De eerstvolgende verjaardagen zit jij niet zonder gespreksstof.

Organiseer een cocktail workshop

Dit is heel erg leuk om met een vriendengroep te doen, maar het kan natuurlijk ook prima met jouw lover. Zoek samen recepten op internet, ga erop uit om alle ingrediënten te scoren en ga aan de slag. Houden jullie van zoete cocktails of juist meer van de bittere? Het hoeven uiteraard geen alcoholische cocktails te zijn, er zijn ook veel cocktails zonder alcohol. Er is voor ieder wat wils.

Tiffany van der Wal

Mijn naam is Tiffany Blom, moeder van 2 kids: een jongen (2014) en een meisje (2018). Hobby's zijn wandelen, lezen, schrijven, en uitjes met het gezin.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.