lengte
Saved Read later
Deel dit bericht

Vrouwen vinden dit de ideale lengte van een man

Als we aan vrouwen vragen wat ze de ideale lengte van een man vinden dan beginnen ze te blozen en roepen ze in centimeters. Maar daar hebben we het niet over! De gemiddelde penisgrootte is een ander onderwerp. In dit geval hebben we het over de gewenste lichaamslengte van de ideale man, volgens vrouwen. Daar is onderzoek naar gedaan, en de resultaten zijn verrassend.

Lengte en gewicht

Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) heeft namelijk onderzoek gedaan naar de gemiddelde lengte van de Nederlandse man, en de wens die vrouwen gemiddeld hebben ten opzichte van het lichaam van een man. De lengte en het gewicht zijn de twee meest gestelde eisen die vrouwen hebben als hen naar de ideale man wordt gevraagd. Als je 1.80 meter bent, en je weegt 130 kg dan vinden vrouwen je een stuk minder aantrekkelijk dan als je dezelfde lengte hebt en 80 kg weegt.

Bekijk ook:
Dit zijn de voor- en nadelen van de wintertijd

Volgens het CBS is de ideale lichaamslengte van een man volgens vrouwen 1.82 meter. De lichaamsbouw van de gewenste man moet in ieder geval natuurlijk zijn, niet te gespierd, maar ook geen bierbuikje. Een beetje vet is niet erg, als het maar in verhouding klopt. Als je dan ook nog eens bruin haar hebt, en groene of blauwe ogen hebt om het af te maken dan ben je volgens de gemiddelde vrouw een droomvent.

lengte en gewicht

Kleine mannen met rood haar

We weten ook wat vrouwen juist niet willen, en dat zijn mannen die kleiner zijn dan 1.70 meter. Als je dan ook nog eens rood haar hebt dan hoef je niet eens een poging te wagen in de kroeg, want ze loopt je straal voorbij. Blond haar staat op een tweede plek, dus dan maak je nog een beetje kans, mits je langer bent dan 1.70 uiteraard. Vrouwen hebben dus nogal wat eisen, als we het CBS moeten geloven.

Bekijk ook:
Dit zijn de beste methoden om te stoppen met roken

Behalve de ideale lengte hebben vrouwen gemiddeld nog meer eisen en voorkeuren als het gaat om het uiterlijk van de ideale man. Aan de andere kant hebben mannen ook vele eisen waar de ideale vrouw aan moet voldoen. Zo weten we dat de gemiddelde man valt op vrouwen die niet langer zijn dan 1.78, blond haar en lichte ogen hebben. Ze moeten vooral niet te zwaar zijn. Ach, niemand is perfect. Embrace the love.

rood haar

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

One Comment

  1. Wesley Reply

    Schandalig dit. Je mag niks.zeggen meer over donkere mensen, vrouwen, homo s moslims enz emz..Hele BLM , als.je iets zegt over dikke vrouwen dan ben je de pisang. En in dit artikel sneer je zo naar roodharige mensen? Ook al is het uit jullie ‘onderzoek’ gebleken, dan nog kan je het netter verwoorden. Notabene nog een foto van een roodharige pop erbij.
    Ik ben zelf niet rood en een grof persoon, maar ik vind dit echt te ver gaan, gezien al het gedoe rondom alles en iedereen waar iets lelijks over wordt gezegd.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.