biertjes
Saved Read later
Deel dit bericht

Bloedmooie meid slaat biertjes achterover alsof het limonade is

De US Open is op zich al spectaculair te noemen, maar het grootste tennistoernooi ter wereld kreeg een extra lading door een blonde meid die telkens op het grote scherm een halve liter bier achterover gooide, het zogeheten ‘adtje'. We wisten lang niet wie deze dame is, maar we hebben haar Instagram-account gevonden.

Meghan Lucky

De naam van de dame is Megan Lucky, en ze zuipt jou onder de tafel. Tijdens de US Open werd ze een bekend gezicht omdat ze er een sport van maakte om een biertje in één keer achterover te slaan zodra er een camera op haar werd gericht. Telkens als ze op het grote scherm te zien was sloeg goot ze zonder problemen een goudgele rakker in haar mooie keeltje. Ze ging hiermee een paar keer viraal over internet.

Ze werd vorig jaar een bekende verschijning op de US Open door deze actie, dus het publiek en zelfs de tennissers waren blij verrast toen ze dit jaar weer aanwezig was, en wederom een halve liter naar binnen gooide toen ze op het grote scherm was te zien. De Franse tennisser Benoit Paire reageerde met ‘Oké, volgend jaar drinken we er samen één‘. Check hieronder de video waarmee Meghan viraal op internet ging.

Bekijk ook:
Leukste pretparken van Nederland

Meghan Lucky drinkt ook biertjes op Instagram

Deze bloedmooie dame heeft ook een Instagram-account, en daar drinkt ze ook graag een drankje. De blondine zuipt elke kerel onder tafel, maar ze ziet er verbazingwekkend fris uit. Sterker nog, ze is adembenemend mooi! Ze heeft helaas wel een vriendje, maar goed, dat wil niet zeggen dat we geen meter bier kunnen bestellen voor deze stoere Amerikaanse chick.

Ondanks het feit dat ze liters bier naar binnen weet te werken heeft ze een prachtig figuur. We zien op de foto's geen bierbuikje, maar een strak afgetrainde body. Deze meid is de droom van elke kroegtijger. Misschien zitten wij volgend jaar ook wel in het publiek van het grootste tennistoernooi ter wereld. We hebben ook nog wel een opblaasbare kroeg in de tuin waar ze dit kunstje mag flikken.

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.