roodharige mannen gezocht
Bron: Red Hot Kickstarter
Saved Read later
Deel dit bericht

Roodharige mannen gezocht voor pikante kalender

Ben jij een man met rood haar? En wil je andere mensen graag blij maken met een full frontal nude foto zonder gelijk een viezerik genoemd te worden? Meld je dan nu aan voor de Red Hot Calendar 2022 fotoshoot in Londen op 31 augustus 2021!

Redheads wanted

Red Hot Calendar is de kalendar voor vrouwen (of mannen!) die elke dag opnieuw kunnen genieten van een knappe redhead in vol ornaat. Momenteel zoeken ze nog naar zes extra mannen om in hun blote niksie in de kalender te verschijnen. Je moet echter wel op korte termijn beschikbaar zijn, want op 31 augustus neemt de fotoshoot plaats in Londen. Reizen is dus ook een vereiste!

Wat is de Red Hot Calendar?

De Red Hot Calendar maakt deel uit van de Red Hot serie. Red Hot verkoopt jaarlijks een kalender, maar ook posters, ondergoed, boeken en nog veel meer. Elk jaar is het thema van de kalender anders, er speelt dus nog meer om die mannen heen. Voor 2022 is het thema een motel. De mannen verblijven met zijn allen in een motel, en dat levert spannende foto's op. De kalender voor het jaar 2021 had natuur als thema. Twaalf knappe, roodharige mannen hebben zich voor deze editie in volle glorie laten fotograferen tussen de bloemen, vogels, en meer.

Red hot kalender

Bron: Red Hot Kickstarter

Hoe meld ik mij aan?

Het aanmelden is binnen 5 minuten gedaan. Je klikt op deze link en vult de informatie in. Het enige wat er gevraagd wordt is waar je woont, of je beschikbaar bent om 31 augustus 2021 in Londen te zijn, je Instagram account (alleen indien je deze hebt) en jouw telefoonnummer. Oh ja, ze willen ook alvast een foto van je gezicht en je hele ontblote lichaam… Ze moeten natuurlijk wel even kunnen zien waar ze mee werken!

Bekijk ook:
Move over skinny, de flared jeans is terug!

Ik wil mij niet aanmelden, maar wel de kalender ontvangen

Wil jij nu ook zo'n pikante kalender boven je bed hangen? Dat kan natuurlijk! Op dit moment is het mogelijk om de kalender te pre-orderen via Kickstarter. Bij een pre-order via Kickstarter kun je er ook voor kiezen om rewards te krijgen zoals boeken, ondergoed, ‘The Making Of' video en nog veel meer. Je krijgt de kalender dan ook eerder in huis. Wanneer de kalender eenmaal uitgebracht is kun je deze ook op de website van Red Hot bestellen.

red hot kalender 2022

Bron: Red Hot Kickstarter

Zijn er nog meer van die pikante kalenders met roodharige mannen?

Ja, zeker! Red Hot heeft meerdere kalenders met de roodharige mannen van de gezamenlijke kalender. Het gaat dan om zowel kalenders met één man, als kalenders met een groep. Deze komen in september uit. Je kunt een pre-order plaatsen op de website van Red Hot.

Waarom alleen roodharige mannen?

Er heeft altijd al een vooroordeel rondom roodharige mannen gehangen, met name dat ze onzeker waren en ‘nerdy'. Red Hot wil hier verandering in brengen. Sinds 2013 hebben zij roodharige mannen gefotografeerd als stoer, zelfverzekerd en aantrekkelijk. De rode haarkleur die eerst zo onaantrekkelijk zou zijn, is nu de ster van de show. De oprichter van het merk heeft zelf ook rood haar en heeft dan ook zelf de discriminatie meegemaakt die roodharige mannen vaak meemaken op jongere leeftijd.

Bekijk ook:
Dit zijn de haarkleur trends van 2024 en tips voor de ideale keuze

Ondertussen heeft het merk 17 kalenders, 2 boeken, een lijn met onderbroeken en een wereldwijde tentoonstelling weten te maken met alleen maar roodharige mannen. Daarnaast maken zij ook deel uit van een diversiteitsbeweging en anti-pest campagne. Tot nu toe hebben zij meer dan £65.000 opgehaald voor diverse goede doelen.

Bekijk ook:

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.