Trailer: Super Mario 3D World + Bowser's Fury voor de Nintendo Switch 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Trailer: Super Mario 3D World + Bowser’s Fury voor de Nintendo Switch

Nintendo Switch gamers opgelet! Vanaf nu kan je de games Super Mario 3D World en Bowser's Fury spelen. Bekijk hier de trailer!

In Super Mario 3D World ga je samen met Mario op een missie om Sprixieland te redden van Bowser. Gelukkig staat hij er niet alleen voor, want in de game krijgt Mario de hulp van niemand minder dan zijn trouwe bondgenoten Luigi, Toad en prinses Peach.

Ook in deze game is er weer een prinses in nood, maar dit keer is het niet prinses Peach. In Super Mario 3D World moet je namelijk de prinses Rosaline redden. Als dat je lukt, kan je als beloning de game ook met dit karakter spelen.

Bekijk ook:
Top 10 populairste Nintendo Switch games

In de andere game, Bowser's Fury, is er iets raars aan de hand met Bowser. De slechterik is namelijk aangetast door een mysterieus zwart goedje, waardoor hij in een gigantisch monster is veranderd. En dat monster is uit op totale vernietiging. Geen goed nieuws dus voor de rest van de Nintendo-wereld..

Gelukkig zijn er altijd helden die de wereld kunnen redden. En, zoals het bekende spreekwoord zegt: nood breekt wet, waardoor er een onwaarschijnlijk team wordt gevormd om Fury Bowser te stoppen voordat hij de wereld heeft vernietigd. De zoon van Bowser, Bowser Jr., gaat namelijk samenwerken met de aartsvijand van zijn vader: Mario. Het duo gaat op zoek naar de felbegeerde kattenzonnen, waarmee Mario in een Giga-kat kan veranderen. Alleen op die manier maken ze een kans om Bowser te verslaan.

Bekijk ook:
Top 10 populairste games van 2020

Super Mario 3d World kan je zowel lokaal spelen met drie andere spelers, maar het spel is ook online te spelen. Met Super Mario 3D World ben je minimaal tien uur bezig. Bowser's Fury kan je alleen of met één andere speler spelen. Met Bowser's Fury ben je ongeveer drie tot zes uur bezig.

De spellen zijn nu samen verkrijgbaar op de Nintendo Switch voor de prijs van 60 euro.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.