Trailer: Super Mario 3D World + Bowser’s Fury voor de Nintendo Switch

0 Shares

Nintendo Switch gamers opgelet! Vanaf nu kan je de games Super Mario 3D World en Bowser’s Fury spelen. Bekijk hier de trailer!

In Super Mario 3D World ga je samen met Mario op een missie om Sprixieland te redden van Bowser. Gelukkig staat hij er niet alleen voor, want in de game krijgt Mario de hulp van niemand minder dan zijn trouwe bondgenoten Luigi, Toad en prinses Peach.

Ook in deze game is er weer een prinses in nood, maar dit keer is het niet prinses Peach. In Super Mario 3D World moet je namelijk de prinses Rosaline redden. Als dat je lukt, kan je als beloning de game ook met dit karakter spelen.

Bekijk ook:
Top 10 populairste Nintendo Switch games

In de andere game, Bowser’s Fury, is er iets raars aan de hand met Bowser. De slechterik is namelijk aangetast door een mysterieus zwart goedje, waardoor hij in een gigantisch monster is veranderd. En dat monster is uit op totale vernietiging. Geen goed nieuws dus voor de rest van de Nintendo-wereld..

Gelukkig zijn er altijd helden die de wereld kunnen redden. En, zoals het bekende spreekwoord zegt: nood breekt wet, waardoor er een onwaarschijnlijk team wordt gevormd om Fury Bowser te stoppen voordat hij de wereld heeft vernietigd. De zoon van Bowser, Bowser Jr., gaat namelijk samenwerken met de aartsvijand van zijn vader: Mario. Het duo gaat op zoek naar de felbegeerde kattenzonnen, waarmee Mario in een Giga-kat kan veranderen. Alleen op die manier maken ze een kans om Bowser te verslaan.

Bekijk ook:
Top 10 populairste games van 2020

Super Mario 3d World kan je zowel lokaal spelen met drie andere spelers, maar het spel is ook online te spelen. Met Super Mario 3D World ben je minimaal tien uur bezig. Bowser’s Fury kan je alleen of met één andere speler spelen. Met Bowser’s Fury ben je ongeveer drie tot zes uur bezig.

De spellen zijn nu samen verkrijgbaar op de Nintendo Switch voor de prijs van 60 euro.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vandaag
Wat vind jij?
Quizzen
Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.