Dit zijn de top games om naar uit te kijken in 2024 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit zijn de top games om naar uit te kijken in 2024

2023 was een van de drukste jaren als het aankomt op de release van nieuwe games. Maar inmiddels bevinden we ons in 2024, een jaar waarin we ook weer veel mogen verwachten. Meerdere ontwikkelaars hebben hun nieuwe releases bekendgemaakt, en het zijn lang niet allemaal gloednieuwe releases. Sterker nog, dit jaar brengt ook een aantal iconische opvolgers van bekende gameseries. Vandaag gaan we in op een aantal van de top games om naar uit te kijken dit jaar:

Final Fantasy 7 Rebirth

Final Fantasy kennen we inmiddels al een tijdje als een jarenlang gewaardeerde serie. In 2024 staat er weer een nieuwe release voor de deur, met het zevende deel genaamd Rebirth. Deze remake herschrijft verschillende elementen en delen van het originele spel, waarbij zowel de karakters als het verhaal er een stuk beter uitkomen.

Daarnaast zullen er meer open omgevingen beschikbaar zijn, terwijl de gevechten van de eerdere remake onveranderd goed blijven. Nog niet alles is bekend, maar dat fans van de Final Fantasy-reeks inmiddels niet meer kunnen wachten is wel duidelijk. Overigens komt er snel een einde aan al dit wachten, aangezien de game eind februari al uitkomt.

Bekijk ook:
Wat is er zo speciaal aan een casino zonder registratie?

Tekken 8

Het nieuwe jaar brengt ook een golf van opwinding voor liefhebbers van vechtspellen, aangezien Tekken 8 zijn entree maakt na de opwindende releases van Street Fighter 6 en Mortal Kombat 1 in 2023. Deze langverwachte toevoeging aan de Tekken-franchise neemt spelers mee op een meeslepend avontuur, zes maanden na de gebeurtenissen van Tekken 7, waar de focus ligt op de onverbiddelijke zoektocht van Jin Kazama om zijn vader, Kazuya Mishima, te confronteren en te verslaan – een strijd doordrenkt met de diepgaande en complexe geschiedenis van hun familie.

Wat betreft de gameplay, belooft Tekken 8 de traditionele elementen te behouden waar fans zo van houden, zoals de intense, op vaardigheden gebaseerde gevechten waar de serie al jaren om bekend staat. Maar niet alles blijft bij het oude, zo is er ook ruimte voor innovatie met het geïntroduceerde ‘Heat'-mechanisme, waardoor spelers extra strategie en diepte ervaren bij het uitvoeren van moves en combo's.

Als klap op de vuurpijl zal de release van Tekken 8 een indrukwekkende selectie van 32 speelbare personages bevatten, elk met hun eigen unieke speelstijlen en achtergrondverhalen om te verkennen.

Bekijk ook:
Gokken op een veilige manier

Prince of Persia: The Lost Crown

We hebben misschien wel de beste release voor het laatst bewaard – Ubisoft trapt het nieuwe jaar namelijk op spectaculaire wijze af met de veelbelovende lancering van Prince of Persia: The Lost Crown. Dit langverwachte meesterwerk keert terug naar de oorsprong van de saga, waarbij het klassieke genre wordt verrijkt met een dynamische en vernieuwende wereld.

Door de toevoeging van tijd-gerelateerde krachten wordt de gameplay naar een hoger niveau getild, waardoor spelers een diepgaande ervaring kunnen beleven die zowel nostalgisch als modern aanvoelt.

Wacht is overigens niet meer nodig, de officiële release stond namelijk gepland op 18 januari, waardoor je vandaag al aan de slag kunt met deze langverwachte release!

271

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.