Spiderman 2
Poll bekijken
Saved Read later
Deel dit bericht

Spider-Man 2 heeft de meest epische gameplay ooit (video)

We kunnen geen genoeg krijgen van superhelden. Marvel-films in de bioscoop zijn verzekerd van een kassucces en ook in de gamewereld worden de helden met superkrachten omarmd. We hebben goed nieuws voor fans van Spider-Man en andere superhelden (en superschurken), want Marvel knalt binnenkort een tweede deel van de Spider-Man game in de verkoop, en de graphics van dit deel zijn werkelijk adembenemend.

Samenwerking Marvel Games en Playstation

Deze geniale game is geboren uit een samenwerking tussen Marvel Games en Playstation. Ze hebben samen met de creatievelingen van Insomniac Games een pareltje van een spel weten te creëren. Het eerste deel overtrof alle verwachtingen, maar deze sequel overtreft absoluut het eerste deel. Klim naar grote hoogten en maak een vrije val in dit spectaculaire avontuur.

De eerste gameplay-teaser is onthuld, en de beelden zijn niet van deze wereld. De next-gen graphics zorgen ervoor dat het spelen van deze game een ervaring wordt die op zijn minst indrukwekkend mag worden genoemd, en dan drukken we ons nog zacht uit. We hebben de gameplay-trailer hieronder voor jullie klaargezet, pak er maar een bak verse popcorn bij, want hij duurt maar liefst 11 minuten.

Bekijk ook:
Dit zijn de top games om naar uit te kijken in 2024

Trailer Spider-Man 2

Je kunt nu zelf zweven door Manhattan, en met een wingsuit de held uithangen. Als je even niemand moet redden dan kun je New York verkennen op een manier zoals dat nog nooit is gebeurd. Het grote plaatje is uiteraard het verslaan van superschurken die absolute wereldheerschappij nastreven. Voordat je het gevecht met ze aangaat kun je alvast oefenen op de inbrekers en tasjesdieven die New York rijk is.

De kern van dit epische avontuur is uiteraard onze eigen Spidey. Hij is op zoek naar Dr. Curt Connors, die bij velen beter bekendstaat als The Lizard. De twee zullen een epische strijd tussen goed en kwaad leveren, en daarbij zijn de ontwikkelaars de nodige humor niet vergeten. Spider-Man 2 komt in het najaar van 2023 uit voor de PlayStation 5. Voor degenen die niet kunnen wachten hebben we alvast de waanzinnige trailer van deze game klaargezet.

Aanvullend

Poll Welke game console gebruik je het meest?

Playstation28.6%
Xbox14.3%
Nintendo57.1%
Een andere console0%
📊 Bekijk resultaten
950

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.