Hogwarts Legacy: de 4K gameplay is werkelijk magisch (Video) 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Hogwarts Legacy: de 4K gameplay is werkelijk magisch (Video)

Over iets meer dan twee weken wordt de Harry Potter spin-off game Hogwarts Legacy gereleased. De langverwachte game heeft nu al de reputatie een van de beste games van 2023 te worden, mede door de verbluffende grafische vormgeving. Game-influencers hebben de game al even mogen spelen, en hebben de beelden ervan op YouTube gezet, en de graphics zijn werkelijk magisch.

Betoverende open world game

Hogwarts Legacy is een open world game, dat wil zeggen dat je praktisch kunt gaan en staan waar je wilt in het spel. De enorme vrijheid is een absolute kracht van de game, want aan elk detail is gedacht. Het lijkt er dus op dat de hoge verwachtingen van het spel worden waargemaakt, want als we kijken naar de onderstaande YouTube-video’s kunnen we zien dat de makers gebruik hebben gemaakt van de nieuwste technologie op computergebied.

In het spel speel jij een 5e jaars student van Hogwarts, die mysterieuze krachten heeft. Zelfs de beste mentoren van de toverschool weten niet wat voor krachten dit zijn. Tijdens je zoektocht naar de oorsprong van de krachten neem je deel aan lessen op school, doe je quests binnen en buiten de school, en neem je het op tegen duistere krachten en wezens die het gemunt hebben op jouw geliefde Hogwarts.

Bekijk ook:
Gamen als een pro? Dit zijn de beste gamemuizen van dit moment

Hogwarts Legacy game

Hogwarts Legacy gameplay

Als je een Harry Potter fan bent dan kun je je hart ophalen tijdens het spelen van deze game, want er komen talloze bekende elementen uit de boeken en films in terug. Door de verbluffende open world setting, en de realistische vormgeving waan je jezelf echt in Hogwarts, en uiteraard het verboden bos en de omliggende omgeving. De spectaculaire combats met toverspreuken zijn ook een streling voor het oog.

We hebben hieronder een aantal YouTube-video’s geplaatst waarin de gameplay van Hogwarts Legacy is te bewonderen. Deze video’s hebben we te danken aan game-influencers en de internationale game-media, die het geluk hadden om de game even te mogen spelen. Hogwarts Legacy komt op 10 februari uit voor de Playstation 5, X Box Series S, PC, en X-box Series X. Als je een Playstation 4 of een X-box One hebt dan zul je moeten wachten tot 4 april. De Nintendo Switch versie komt op 25 juli van dit jaar uit.

Bekijk ook:
Onderzoek naar de populariteit van eSports in Nederland: Cultuur en competitie

Je kunt Hogwarts Legacy alvast HIER BESTELLEN.

Deel dit bericht
Read later
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

2.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.