Top 10 trending PlayStation 5 games - April 2021 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 trending PlayStation 5 games – April 2021

In deze top 10 trending PlayStation 5 games bespreken we de populairste PS5 games van de maand april. Welke game speel jij nu?

Deze lijst is samengesteld op basis van de verkoopcijfers van Amazon.

10. Ratchet & Clank: Rift Apart – Launch Edition

Ratchet & Clank: Rift Apart is ook in april nog erg populair onder de PS5 gamers. De game staat deze maand op de tiende plek in de top 10 trending PlayStation 5 Games. In Ratchet & Clank: Rift Apart moet je het opnemen tegen een kwaadaardige keizer uit een andere dimensie. Gelukkig sta je er niet alleen voor, want je krijgt hulp van de robot Lombax.

Bekijk hieronder de trailer van Ratchet & Clank: Rift Apart

9. Marvel’s Spider-Man: Miles Morales – Launch Edition

Vorige maand was Marvel's Spider-Man: Miles Morales een van de populairste games, en dat is in april niet anders. In de game is Peter Parker opgevolgd door Miles Morales, die ook over superspinnenkrachten beschikt. Die heeft hij hard nodig, want zijn stad New York wordt bedreigd door een energiebedrijf met snode plannen en een geavanceerd crimineel leger.

Bekijk hieronder de trailer van Marvel's Spider-Man: Miles Morales:

https://www.youtube.com/watch?v=gHzuHo80U2M

8. Oddworld: Soulstorm – Day One Oddition

Oddworld: Soulstorm is de nieuwe game van de Oddworld-serie. In de game speel je als Abe die zijn soortgenoten probeert te bevrijden van slavernij.

Bekijk hieronder de trailer van Oddworld: Soulstorm:

Bekijk ook:
Quiz: Herken jij deze oude games?

7. Returnal

Returnal is een third-person shooter die op 30 april uitkomt. In de game speel je als Selene, een ruimtepiloot. Selene komt na een noodlanding terecht op een zeer vijandige planeet. Hier overleven lijkt haast onmogelijk, maar misschien dat het toch kan?

Bekijk hier de trailer van Returnal:

6. Marvel's Avengers

De superhelden van Marvel zijn niet alleen populair in de bioscopen, ook in de gamewereld doen ze het erg goed. In Marvel's Avengers kan je spelen met superhelden zoals Captain America, Iron Man, de Hulk, Black Widow en Thor. Samen moeten ze de wereld behoeden voor een enorme ramp. Dat kan nog wel eens een lastige klus worden, want in deze game zijn superhelden verboden.

Bekijk hieronder de trailer van Marvel's Avengers:

5. Oddworld: Soulstorm – Collector's Oddition

De normale versie van Oddworld: Soulstorm mag dan wel populair zijn, de Collecters Oddition wordt zelfs nog veel meer verkocht. Bij deze variant krijgen kopers veel extraatjes, zoals een artbook en een digitale gamesoundtrack. En die zijn erg in trek onder de gamers op dit moment.

Bekijk hieronder de trailer van Oddworld: Soulstorm:

4.Resident Evil Village – Deluxe Edition

Resident Evil Village is een nieuwkomer in deze top 10 trending PlayStation 5 games. Dat komt niet als een verrassing, want vorige maand viel de zombiegame nog net buiten de top 10. Het is echter wel zeer opvallend dat de nieuwe Resident Evil game nu al zo populair is, want het spel is nog helemaal niet verkrijgbaar. De release staat namelijk gepland op 7 mei, dus gamers moeten nog dik een maand wachten voordat ze het spel binnenkrijgen.

Bekijk hieronder de trailer van Resident Evil Village:

Bekijk ook:
Quiz: Wat weet je van de populaire game Among Us?

3. Marvel’s Spider-Man: Miles Morales – Ultimate Edition

Net zoals vorige maand, is de Ultimate Edition van de nieuwe Spider-Man game nog erg populair. Bij deze versie krijg je ook nog de remastered versie van de game Marvel's Spider-Man, en die willen veel fans nog graag spelen!

Bekijk hieronder de trailer van Marvel's Spider-Man: Miles Morales:

2. Outriders – Day One Edition

Outriders is een nieuwe game in deze top 10 van de maand april. De game is een soort RPG/third-person shooter die sinds 1 april te koop is. De game is nu erg populair en wordt wereldwijd volop gekocht. De populariteit was ook terug te zien aan de servers, want die raakte vlak na de release al overbelast. De reviews zijn echter minder positief. Sommige gamers zijn namelijk wat teleurgesteld, waardoor er momenteel gemixte beoordelingen online staan over de game. Als jij het spel al hebt gespeeld horen we graag jouw mening hierover!

Bekijk hieronder de trailer van Outriders:

1. Demon's Souls

Vorige maand stond Demon's Souls nog op de tweede plek in de top 10 trending PlayStation 5 games, maar nu heeft de game de eerste plek te pakken. Demon's Souls is de remake van de gelijknamige PS3 game uit 2009. Die was destijds erg populair en fans wachtten sindsdien al jaren op een remake of vervolg. Die wens kwam dit jaar eindelijk uit.

In Demon's Souls moet je het koninkrijk Boletaria redden van een oude maar levensgevaarlijke demon. Dat gaat niet zomaar, want eerst moet je allerlei andere demonen verslaan voordat je het kan opnemen tegen de grote slechterik.

Bekijk hieronder de trailer van Demon's Souls:

Staat jouw favoriete PlayStation 5 game hiertussen? Of speel je liever iets anders? Laat het weten in de comments!

Bekijk ook:
Deze Playstation 5 games zijn razend populair

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.