Top 10 trending PlayStation 5 games 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 trending PlayStation 5 games

In deze top 10 trending PlayStation 5 games bespreken we de populairste PS5 games van dit moment. 

Deze lijst is samengesteld op basis van de verkoopcijfers van Amazon.

10. Sackboy: A Big Adventure

Sackboy: A Big Adventure is een spin-off van Little Big Planet. In de game speel je met Sackboy in een 3D wereld. De vrienden van Sackboy worden ontvoerd door de kwaadaardige Vex, en het is aan jou de taak om ze te redden.

https://youtu.be/CSxwhCkpTgs

9. Watch Dogs: Legion

Watch Dogs: Legion speelt zich af in een dystopisch Londen, waar de stad wordt geregeerd door een corrupte overheid. Een hackersgroep probeert zich hiertegen verzetten, en als speler maak jij deel uit van het verzet. Kan jij Londen bevrijden van de ondergang?

8. Ratchet & Clankg: Rift Apart

Ratchet & Clang: Rift Apart is een third-person shooter waarin je het opneemt tegen een kwaadaardige keizer uit een andere dimensie. Het duo krijgt daarbij de hulp van de robot Lombax.

Bekijk ook:
Top 10 trending PC games van deze maand

7. Marvel's Spider-man: Miles Morales

In Marvel's Spider-man: Miles Morales staat Peter Parker niet meer centraal. In de game is hij opgevolgd door Miles Morales, die over soortgelijke krachten beschikt. Aan Morales de taak om New York nu te beschermen, en dat is hard nodig. Want de Amerikaanse stad vormt het toneel voor de strijd tussen een energiebedrijf met snode plannen en een geavanceerd crimineel leger.

https://www.youtube.com/watch?v=gHzuHo80U2M

6. Immortals Fenyx Rising

In de actiegame Immortals Fenyx Rising speel je als de gevleugelde halfgod Fenyx die de Griekse Goden moet redden van een duistere vloek. In het spel neem je het op tegen mythologische monsters en dodelijke Titanen.

Bekijk ook:
Quiz: Herken jij deze oude games?

5. NBA 2K21

NBA 2K21 is zeg maar de basketbalversie van FIFA. Perfect voor gamers die zin hebben in een digitaal basketbalpotje.

4. Devil May Cry 5

Devil May Cry 5 is de opvolger van Devil May Cry 4 en speelt zich 5 jaar later af. In de game moeten Dante, Nero en V de strijd aan gaan met de demonenkoning Urizen, voordat hij de aarde kan vernietigen. Gelukkig hebben ze demonische krachten om ze bij die strijd te helpen.

Bekijk ook:
PlayStation 5 vanaf 19 november in Nederland

3. Marvel's Spider-Man: Miles Morales – Ultimate Edition

De Ultimate Edition van Marvel's Spider-Man: Miles Morales is nog populairder op dit moment. Bij deze versie krijg je ook de remastered versie van Marvel's Spider-Man, en kennelijk is ook dat spel nog erg geliefd onder gamers.

2. Demon's Souls

Demon's Souls is de remake van de PlayStation 3 game uit 2009. Die game was destijds erg populair, en fans konden niet wachten om nieuwe versie te spelen voor de PS5. In Demon's Souls moet je het koninkrijk Boletaria redden van de demon The Old One. Geen gemakkelijke taak, want voordat je The Old One kan verslaan, moet je eerst afrekenen met talloze andere demonen.

1. Assassin's Creed Valhalla

Assassin's Creed Valhalla is momenteel het populairste PlayStation 5 game van dit moment. In de game speel je als de Viking-raider Eivor die bezig is met de Viking-invasie in Engeland. Als dat nog niet spannend genoeg is, raakt Eivor ook nog eens betrokken in het conflict tussen de Assassins en de Tempeliers.

Staat jouw favoriete PlayStation 5 game hiertussen? Of speel je liever iets anders? Laat het weten in de comments.

Bekijk ook:
Deze Playstation 5 games zijn razend populair

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.